۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۱۶

طی ۲ماه آینده اجرایی می شود؛

تخصیص بودجه مصوب سفرهیات دولت برای پروژه بیمارستان ولیعصر(عج)اراک

تخصیص بودجه مصوب سفرهیات دولت برای پروژه بیمارستان ولیعصر(عج)اراک

اراک- استاندار مرکزی گفت: طی دو ماه آینده بودجه مصوب سفر رئیس جمهور به استان مرکزی برای پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تخصیص خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده روز یکشنبه در حاشیه بازدید از پروژه در حال احداث بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اظهار داشت: پیگیری برای تخصیص یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار طی سال جاری به منظور تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک در دستور کار قرار دارد.

استاندار مرکزی افزود: در این راستا استانداری مرکزی، سازمان برنامه و بودجه استان و دانشگاه علوم پزشکی اراک، رایزنی با وزراتخانه ها و پیگیری جدی این مهم را مدنظر دارند و امیدواریم بتوانیم طی دو مرحله و هر بار ۶۰۰میلیارد ریال از این اعتبار مورد نیاز را تامین کنیم.

آقازاده بیان کرد: در این زمینه می طلبد نمایندگان استان نیز پیگیری و رایزنی لازم را داشته باشند تا در رابطه با پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک نتیجه مطلوب حاصل شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر پیگیری تخصیص اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به استان برای این پروژه بهداشتی درمانی که ۸۰۰میلیارد ریال بوده و تاکنون بخش کوچکی از آن تخصیص یافته است، در دستور کار قرار دارد.

رقیه یادگاری، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نیز در جریان این بازدید و نشست اظهار داشت: بخشی از اعتبار لازم برای اجرای پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک از طریق اوراق فراهم می شود که این مهم طی یک ماه آینده عملیاتی خواهد شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۵۰میلیارد ریال از اعتبارات سال ۹۶ برای ساخت پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اختصاص یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان ساخت: همچنین مقرر است ۴۰۰میلیارد ریال لودجه از طریق مشارکت بخش خصوصی برای تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اختصاص پیدا کند.

کد مطلب 4277942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha