۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۶

معاون جمعیت هلال‌احمر استان کرمان:

۹۰ دوره تخصصی بازآموزی نیروی انسانی برگزار شد

۹۰ دوره تخصصی بازآموزی نیروی انسانی برگزار شد

کرمان - معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کرمان با اشاره به برگزاری ۹۰ دوره تخصصی بازآموزی نیروی انسانی به صورت استانی، کشوری و بین‌المللی گفت: این اقدام منجر به کاهش تلفات در حوادث شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری در جمع خبرنگاران با اشاره به ساماندهی امدادگران در قالب تیم‌های ۱۷‌گانه اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر هزار و ۷۰۰ تیم بالغ بر شش هزار نفرروز در عملیات‌ها ما را همراهی کردند.

حیدری از اضافه شدن سه پایگاه هلال‌احمر در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: این پایگاه‌ها در گل‌گهر سیرجان، پل بهاءآباد و مسجد صاحب‌الزمان کرمان راه‌اندازی شدند.

وی با اشاره به تقویت لجستیک و ساماندهی انبارها افزود: در راستای تقویت ناوگان ترابری نیز برنامه‌هایی برای سال جاری داریم.

 معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان کرمان تصریح کرد: سال گذشته ۱۱ سورتی پرواز انجام شد و دو نفر در این عملیات‌ها نجات یافتند.

وی ادامه داد: سال گذشته سه تن محموله بین عوامل نیازمند توزیع شد.

معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر استان کرمان نیز با اشاره به ۳۲ پایگاه ثابت و سیار این جمعیت در ایام نوروز برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی، گفت: در این طرح یک‌هزار و ۶۲۰ نفر از اعضا حضور داشتند.

علیزاده تصریح کرد: در ایام نوروز جمعیت هلال‌احمر، کمپین نه به تصادفات را راه‌اندازی کرد که ۱۹ هزار نفر به این کمپین پیوستند.

کد مطلب 4285903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha