۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۰۰

مدیرکل هواشناسی گلستان خبر داد:

احتمال طغیان رودخانه‌ها در مناطق کوهپایه‌ای گلستان

احتمال طغیان رودخانه‌ها در مناطق کوهپایه‌ای گلستان

گرگان- گرگان- مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: به‌واسطه بارش‌های رگباری احتمال آب‌گرفتگی برخی از معابر عمومی و طغیان رودخانه‌ها در مناطق کوهپایه‌ای استان وجود دارد.

نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین الگوهای پیش‌یابی همچنان منطقه تحت تأثیر امواج میانی جو قرار دارد که همچون دو روز گذشته رگبار و رعدوبرق‌های پراکنده به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب را خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه این وضعیت تا روز چهارشنبه ادامه دارد، افزود: به‌واسطه بارش‌های رگباری احتمال آب‌گرفتگی برخی از معابر عمومی و طغیان رودخانه‌ها در مناطق کوهپایه‌ای استان وجود دارد.

جو نسبتا آرام در روزهای پایانی هفته

مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: شهروندان گلستانی و مسافران از اسکان در مجاور رودخانه‌ها و مسیرها جدا خودداری کنند.

وی با بیان اینکه به لحاظ دمایی تغییرات چندانی تا روز چهارشنبه در استان نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: بر اساس الگوهای فعلی جو نسبتا آرامی در روزهای پنجشنبه و جمعه در استان حاکم خواهد شد.

کد مطلب 4295670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha