احسان روشنروان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اهداکنندگان پیش از خونگیری مورد مصاحبه و سنجش قرار میگیرند و درصورتیکه از وضعیت جسمانی مناسب برخوردار باشند خونگیری از آنها انجام میشود.
روشنروان افزود: البته ملاحظات و حالاتی همچون کسلی پس از خون دهی در ماه مبارک رمضان وجود دارد که پزشکان توصیههای لازم را به اهداکنندگان خون میکنند.
وی با تأکید بر اینکه مردم باید در این زمینه همراهی و مشارکت داشته باشند، گفت: روزهداری منافاتی با اهدای خون ندارد و مخل سلامت نیست.
مدیرکل انتقال خون استان افزود: علاقهمندان میتوانند طی ماه مبارک رمضان از ساعت ۸ صبح الی ۱۳ و ۳۰ دقیقه به غیر از روزهای تعطیل و روزهای پنج شنبه از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۳۰ دقیقه و همچنین شب ها از ساعت ۲۱ الی ۲۳ و ۳۰ دقیقه به مراکز انتقال خون سطح استان مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان بهویژه هفته نخست آن، میزان مراجعه مردم برای اهدای خون کاهش مییابد گفت: به همین منظور پیش از فرارسیدن ماه مبارک رمضان اقدام به افزایش ذخایر خونی میکنیم تا پاسخگوی کاهش ذخایر خونی در روزهای نخست این ماه باشد.
این مسئول تأکید کرد: ازآنجاییکه همیشه بیماران وجود دارند نیاز به خون نیز دائمی است بهویژه در این ایام که ذخیره خونی کاهش پیداکرده، بنابراین از اهداکنندگان بهویژه اهداکنندگان مستمر خون درخواست داریم در ماه مبارک رمضان نیز کمکحال ما باشند.
نظر شما