پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ دی ۱۳۸۵، ۱۵:۱۲

رادار کیش مورد تایید بازرسان سازمان هواپیمایی قرار گرفت

سازمان هواپیمایی کشوری به دنبال اجرای تعهدات دولت مبنی بر کنترل ترافیک هوایی در منطقه جنوب کشور نسبت به نصب یک دستگاه راداری که بتواند پوشش راداری مناسب در آن منطقه داشته باشد، اقدامات لازم را انجام داد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درگفتگو با خبرنگار "مهر" با اشاره به این که چندی پیش رادار کیش به بهره برداری رسید ، گفت: این رادار قادر است درمنطقه کمون و پاپار در کنترل هوایی ترافیک ایران قرار گیرد و بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری نیز فعال شدن این رادار را تایید کرده اند.

رضا جعفرزاده افزود: رادار یاد شده جزء طرح پروژه پنج راداری است که قرار بوده در فرودگاه اصفهان ، مشهد، کیش، بندرعباس وامام خمینی (ره) نصب شود.

به گفته وی، رادارهای فرودگاه مشهد و اصفهان در مراحل نهایی توسط  فلایت چک سازمان هواپیمایی کشوری هستند که پس از انجام تست های مذکور به بهره برداری خواهند رسید.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: این رادارها می توانند علاوه بر رادار تقرب ، قابل بهره برداری مرکز کنترل تهران هم باشند.

وی خاطرنشان کرد: رادار کیش جزء رادارهایی با برد اولیه است که می تواند حدود 80 ناتی کال یعنی حدود 150 کیلومتر را تحت پوشش قرار دهد.

جعفرزاده گفت: از زمانی که این رادار مورد بهره برداری قرار گرفته ، کنترلرهای ترافیک هوایی و مرکز کنترل تهران می تواند پروازهایی که از فرودگاه‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس به سمت ایران پرواز می کند را با هماهنگی دوطرف پس از پنج دقیقه پروازتحت پوشش قراردهند.

وی افزود: از آنجایی که ایران به عنوان پل ارتباطی کشورهای اروپایی و آسیایی است ، سیستم سرویس دهی فضای کشوربرای پروازهای عبوری از اهمیت بالایی برخوردارند، زیرا این سیستم می تواند در کاهش جدایی هواپیماها ، افزایش حجم ترافیک هوایی، بالابردن ضریب ایمنی و همچنین کاهش سوخت هواپیماها موثر باشد و در نهایت درآمد ارزی قابل توجهی را برای ایران به ارمغان بیاورد.

کد خبر 431831

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha