پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۸:۵۵

استاندار کردستان خبرداد:

موافقت تخصیص اعتبارتبدیل ۱۰۰هزارهکتاراراضی دیم به آبی در کردستان

موافقت تخصیص اعتبارتبدیل ۱۰۰هزارهکتاراراضی دیم به آبی در کردستان

سنندج-استاندار کردستان ازپیگیری های مداوم جذب اعتبارات ویژه برای جهش و توسعه بیشتر استان درسطح ملی خبردادوگفت: با تخصیص اعتباربرای تبدیل ۱۰۰هزارهکتار ازاراضی دیم استان به آبی موافقت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در سومین جلسه شورای برنامه ریزی استان کردستان با بیان اینکه تلاش های زیادی از جانب مدیران استان برای جذب اعتبارات خاص صورت گرفته که این تلاش ها نیز نتیجه بخش بوده است، گفت: ما در استان نیازهای بزرگ با اعتبارات اندک داریم، لذا می طلبد مدیران در چگونگی مصرف اعتبارات دقت لازم را به خرج دهند.

وی هزینه کردن اعتبارات استان به نحو مطلوب را از مدیران استان در نهادها وسازمان ها خواستار شد و اظهارداشت: ما باید تلاش کنیم که اعتبارات مورد نیاز برای توسعه و رشد استان را با فشار آوردن به تهران تامین کنیم.

مرادنیا اضافه کرد: در چند مکاتبه ای که با ریاست محترم جمهوری صورت گرفته است با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در اتمام کریدور شمال به جنوب موافقت شده است.

استاندار کردستان افزود: همچنین ریاست جمهوری  با تخصیص اعتبار برای تبدیل ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان به آبی موافقت صورت گرفته است.

مرادنیا در ادامه به محدود بودن فصل کاری و سپری شدن سه ماه مفید کاری در استان اشاره کرد و از رییس سازمان مدیریت استان خواست هرچه زودتر موافقتنامه ها با سازمان ها و ادارات مبادله شود تا مدیران هرچه زودتر تکلیف خود را بدانند.

کد خبر 4319808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha