پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۹

استاندار قزوین:

فرهنگ ایثار و شهادت باید در بین نسل جوان ترویج شود

فرهنگ ایثار و شهادت باید در بین نسل جوان ترویج شود

قزوین- استاندارقزوین گفت: با ایده های نو وروشهای کارآمد و توجه به محتوا باید بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را در میان نسل جوان ترویج کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی روز چهارشنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: امسال افتخار داریم تا میزبان بزرگترین رویداد فرهنگی استان با عنوان کنگره ۳ هزار شهید باشیم که این حرکت گام ارزشمندی در ترویج و توسعه فرهنگ شهادت در جامعه است.

استاندارقزوین افزود: نباید به این موضوع به عنوان یک کار اداری نگاه کنیم بلکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را حرکتی وجدانی و دینی تلقی کنیم که باید در خارج از چارچوب مقررات و محدودیت های اداری انجام شود.

وی گفت: مدیران استان در اجرای برنامه های فرهنگی حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می بایست به کیفیت توجه کنند و تعدد برنامه ها در این زمینه اصلا اهمیتی ندارد و محتوی در اولویت است.

زاهدی گفت: دبیرخانه شورا لازم است تا طرح های فرهنگی را در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تببین و پیشنهاد کند و پس از بررسی در استان اجرایی شود.

وی بیان کرد: باید در عمل هم مدیران ما پای کار باشند و جایگاه شهید و ایثارگر را حفظ کنند و تکریم آن را وظیفه بدانند.

استاندار قزوین تصریح کرد: به نظر می رسد برخی مدیران دنبال تبصره و ماده قانونی هستند تا مانع فعالیت برخی  ایثارگران شوند در حالی که باید دنبال راهکاری باشیم تا سخت گیریهای قانونی را برای خانواده شهدا و ایثارگران با تعامل خود و پیدا کردن راه حلی منطقی حل کنیم.

استاندار گفت: در برگزاری برخی مراسم دینی و مذهبی و حتی کنگره های شهید باید همه گروهها را جذب کنیم و اگر حلقه خود را محدود به عده ای خاص کنیم به اهداف معنوی خود دست نیافته ایم و کار به نتیجه نمی رسد.

کد خبر 4320386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha