پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸

تصمیم الون ماسک؛

تسلا کارمندان خود را اخراج می کند

تسلا کارمندان خود را اخراج می کند

الون ماسک تصمیم دارد ۹ درصد از کارمندان شرکت تسلا موتورز را اخراج کند تا به سودآوری دست یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، تسلا اعلام کرده ۹ درصد از مشاغل خود را می کاهد. الون ماسک در یادداشتی که برای کارمندان این شرکت ارسال شده بود به این نکته اشاره کرد. به گفته او رشد شرکت سبب شده برخی مشاغل تکثیر شوند.

او در ادامه این یادداشت نوشت: تسلا در ۱۵ سال گذشته هیچ سود آوری سالانه ای نداشته، بنابراین سودآوری انگیزه ما نیست. انگیزه ما سرعت بخشیدن به ایجاد حمل ونقل پاک و حافظ محیط زیست است. اما هیچ گاه نمی توانیم به این هدف دست یابیم مگر آنکه بتوانیم سودآور باشیم.

در این ایمیل ماسک اعلام کرده هیچ یک از کارمندان بخش تولید اخراج نمی شوند. او در این باره نوشته است: این روند روی توانایی ما برای تولید خودروی مدل ۳ تاثیر نمی گذارد.

کد خبر 4320388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha