پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۳

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

برنامه دانشگاه شریف برای افزایش امنیت محیط خوابگاه ها

برنامه دانشگاه شریف برای افزایش امنیت محیط خوابگاه ها

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: امنیت محیط بیرونی دو ساختمان خوابگاهی این دانشگاه با مشکل مواجه بود که با همکاری نیروی انتظامی این مشکل رفع شده است.

محمود فتوحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: متاسفانه امنیت محیط بیرونی دو خوابگاه این دانشگاه با مشکلاتی مواجه بود که برای رفع آن با نیروی انتظامی مذاکراتی داشته ایم.
وی افزود: تمهیداتی برای افزایش امنیت در اطراف ساختمان های خوابگاهی این دانشگاه در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: طبق صحبت های صورت گرفته با نیروی انتظامی گشت های موتوری در این مناطق انجام می شود که موجب افزایش امنیت برای دانشجویان خوابگاهی شده است.

فتوحی تاکید کرد: درحال حاضر این دانشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجوی خوابگاهی دارد و یکی از مشکلات ما پراکندگی خوابگاه های دانشجویی است.

کد خبر 4320948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha