به گزارش خبرگزاری مهر، مدافع سال های گذشته باشگاه رئال مادرید معتقد است ستاره آرژانتینی بارسلونا می توانست مدت ها قبل قهرمان جام جهانی شود.
مسی در دوره گذشته با آرژانتین به فینال رقابت های رسیده، اما با شکست مقابل آلمان دستش از رسیدن به جام قهرمانی کوتاه ماند.
او که تا کنون با بارسلونا و به صورت انفرادی تقریبا تمامی جوایز ممکن فوتبالی را از آن خود کرده با تیم ملی کشورش شرایط متفاوتی دارد. وی چندی پیش اشاره کرده بود که جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه آخرین جام او با پیراهن آرژانتین خواهد بود.
روبرتو کارلوس که خود با برزیل در سال ۲۰۰۲ قهرمان جام جهانی شده در این باره گفت: اگر مسی برزیلی بود، حتما تا کنون قهرمان جام جهانی می شد.
نکته جالب حرف کارلوس اینجاست که برزیل در دوران فوتبالی مسی از سال ۲۰۰۵ نتوانسته قهرمانی جهان را کسب کند. آنها در سال ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ به یک چهارم رسیدند و در سال ۲۰۱۴ در کشور خود به رتبه چهارمی بسنده کردند.
زمانی که از کارلوس سوال شد از میان نیمار، مسی و رونالدو کار با کدام بازیکن را بیشتر دوست دارد پاسخ داد: از نظر من رونالدو بهترین است.
رونالدو نیز با تیم ملی پرتغال در روسیه حضور دارد، بازیکن ۳۳ ساله شاید مانند مسی در یکی از آخرین جام های جهانی خود شرکت کند، و قطعا پس از قهرمانی در یورو ۲۰۱۶ چشم به قهرمانی جهان دارد.
نظر شما