پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۰۷

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد:

۶کشته درتصادفات خردادماه استان/۱۰۹۵نفردرحوادث رانندگی مصدوم شدند

۶کشته درتصادفات خردادماه استان/۱۰۹۵نفردرحوادث رانندگی مصدوم شدند

یاسوج- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی خرداد ماه سال جاری در تصادفات جاده های شهری و روستایی استان یکهزار و ۹۵ نفر مصدوم وشش نفر نیز کشته شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال پورانفرد ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این افراد در ۷۹۶ فقره تصادف مصدوم شده و یا جان باختند.

وی با بیان اینکه از یکهزار و ۹۵ مصدوم  ۱۲۹ نفر به صورت سرپایی درمان شدند، گفت: 960مصدوم نیز در این تصادفات برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان انتقال و بستری شدند.

پورانفرد اظهار داشت: در این مدت ۴۱۹ تصادف شهری و ۳۷۷ تصادف جاده ای در استان رخ داد.

وی افزود: تصادفات شهری ۵۴۸ مصدوم داشت که از این تعداد ۵۲۶ نفر به بیمارستان منتقل شدند و تصادفات جاده ای نیز ۵۴۷ مصدوم در پی داشت که از این تعداد ۴۳۴ مصدوم به بیمارستان انتقال یافتند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان بیان داشت: همچنین در خرداد ماه سال جاری دو احیای قلبی موفق در آمبولانسهای اورژانس استان انجام شد.

کد خبر 4334744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha