پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

وزارت دفاع و سازمان اوقاف تفاهم نامه همکاری امضاء کردند

وزارت دفاع و سازمان اوقاف تفاهم نامه همکاری امضاء کردند

تفاهم نامه همکاری های مشترک میان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور وزیر دفاع و رئیس سازمان اوقاف به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیش از ظهر امروز طی مراسمی با حضور امیرسرتیپ امیر  حاتمی وزیر دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح وحجت الاسلام والمسلمین محمدی نماینده ولی فقیه ورئیس سازمان اوقاف  وجمعی از معاونان ومدیران ، تفاهم نامه همکاری  های مشترک میان  وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان اوقاف و امورخیریه در محل وزارت دفاع  به امضاء رسید.

این تفاهم نامه در راستای  بهره برداری از امکانات، توانمندی ها و ظرفیت های مشترک  میان دو دستگاه و ترویج فرهنگ وقف و ارتقاء نقش آن در حوزه دفاع و امنیت و علم و فناوری  به امضای مقام عالی دودستگاه رسید و دیگر حوزه های همکاری مشترک قرآنی، موقوفات و بقاع متبرکه را هم در بر می گیرد . 

این تفاهمنامه که به امضای امیر سرتیپ امیر  حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  جمهوری اسلامی ایران و حجت الاسلام والمسلمین محمدی  نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه رسید اهدافی همچون ارتقاء نقش وقف در حوزه علم، فناوری و صنایع دفاعی و  با استفاده از ظرفیت های وزارت دفاع و سازمان اوقاف و تحقق سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را دنبال خوا هد کرد .

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم در سخنانی  با اشاره به آیه "وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم" گفت: طبق این آیه شریفه تکلیف بر همه است که ساز و برگ لازم را برای تقویت قدرت دفاعی و تحقق نیروهای مسلح قدرتمند آماده کنیم که بحمدالله امروز این آمادگی با رهبری و فرماندهی حکیمانه فرمانده معظم کل قوا به منصه ظهور رسیده و دشمن جرأت تجاوز به این آب و خاک را ندارد.

وی با تقدیر از سازمان اوقاف و امور خیریه در مشارکت در این امر مهم و خطیر خاطرنشان کرد: با امضای این تفاهم نامه بستر لازم برای کسانی که بخواهند در حوزه مقدس جهاد فی سبیل الله و تولید امنیت مشارکت داشته باشند فراهم خواهد شد و در واقع این بابی از ابواب بهشت است که مردم نیکوکار می توانند با مشارکت در این امر خیر در مسیر نورانی بهشت قدم بردارند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این مراسم با بیان اینکه بدون امنیت، اقتصاد معنی ندارد، اظهار داشت: در سایه امنیت اقتصادی و رونق تولید، نعمت ها بر انسان ها گوارا می شود و بدون امنیت این نعمت ها توام با تلخی خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت دفاع افزود: مشارکت سازمان اوقاف در حوزه امنیت و دفاع برگرفته از آیات الهی است و تلاش داریم مردم را در حوزه پژوهش و تحقیق دفاعی و امنیتی مشارکت دهیم.

وی با بیان اینکه دشمنان فکر تسلط بر جمهوری اسلامی ایران را با خود به گور خواهند برد، اضافه کرد: دفاع و امنیت یکی از حوزه های مهم و اساسی برای کشور است که دشمنان برای تسلط بر این مهم، تلاش های بسیاری دارند اما مثل همیشه ناکام خواهند ماند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با دعوت از تمام خیران و واقفان برای مشارکت در این حوزه مهم و بازدارنده برای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: سرریز مسائل دفاعی نقش به سزایی در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و .... دارد لذا خیران و واقفان سرمایه خود را در این حوزه به کار بگیرند تا شاهد افزایش بیش از پیش قدرت ایران باشیم.

کد خبر 4336228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha