پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۳۹

لطفی در ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب:

سه برنامه کلان برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی داریم

سه برنامه کلان برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی داریم

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات با اعلام اینکه سه برنامه کلان برای تبیین دستاوردهای انقلاب داریم، گفت: با برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب به شیطنت‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرت الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نخستین نشست کارگروه‌های تخصصی ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهارداشت: هدفمان این است که در این مقطع حساس با برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به شیطنت‌های آمریکا که در پی سیاه نمایی و زیر سوال بردن کارآمدی نظام دینی است، پاسخ دهیم.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: ۸۰ درصد جامعه هدف ما افرادی هستند که انقلاب را درک نکرده اند و تلاشمان این است که واقعیت‌های دوران گذشته و حال را به این گروه عمدتا جوان منتقل کنیم تا از لغزش‌ها در امان باشند.

وی اضافه کرد: نخستین نشست کارگروه‌های تخصصی ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از این جهت مهم است که عدد چهل در اسلام به معنای پختگی و تکامل است از این رو این ستاد با حضور روسای ۲۱ کارگروه تخصصی برگزار می‌شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به همکاری همه ارکان نظام در برگزاری مراسم چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در قالب کارگروه‌ها تصریح کرد: در این کارگروه‌ها ۳ برنامه کلان را شامل تبیین دستاوردهای انقلاب، تبیین کارنامه ۴۰ ساله انقلاب اسلامی و شناسایی و پاسخ به شبهات در همه عرصه‌ها دنبال می‌کنیم.

کد خبر 4341559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اسد US ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
      0 0
      آن یکی پرسید اشتر را که : هی از کجا می آیی ای فرخنده پی ؟ گفت : از حمام گرم کوی تو گفت : خود پیداست در زانوی تو .