پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵

مدیر کل شیلات گلستان خبرداد:

پیش بینی ۱۳ میلیون دلار ارزآوری از طریق صادرات میگو گلستان

پیش بینی ۱۳ میلیون دلار ارزآوری از طریق صادرات میگو گلستان

گرگان- مدیر کل شیلات استان گلستان گفت: پیش بینی می شود، صادرات میگو گلستان در سال جاری بیش از ۱۳ میلیون دلار ارزآوری داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل شیلات گلستان، سید جواد قدس علوی در دیدار سفیر کشور ترکمنستان از مجتمع میگوی شهرستان گمیشان، اظهار کرد: میگو گلستان به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب، وجود آب با کیفیت که مستقیم از دریا به مجتمع کانال‌کشی شده و ضریب تبدیل غذایی مناسب در کشور منحصربه‌فرد است.

وی افزود: به همین دلیل و با توجه به تقاضای بازارهای جهانی هر ساله بالغ بر ۸۰ درصد از این محصولات صادر می شود که در سال گذشته ۵.۷ میلیون دلار ارزآوری برای کشور و استان به همراه داشته است.

قدس علوی تصریح کرد: پیش بینی می شود این میزان در فصل پرورش جاری از محل صادرات میگو به بازارهای هدف خارجی به بیش از ۱۳ میلیون دلار ارزآوری ارتقا یابد.

وی با اشاره به اتمام کار زیرساخت های راه آهن ایران ـ ترکمنستان ـ قزاقستان اظهار کرد: با راه اندازی این خط مسیر صادرات میگوی گمیشان با کانتینرهای سردخانه دار ریلی به کشورهای اوراسیا خاصه روسیه هموارتر خواهد شد.

قدس علوی ضمن تأکید بر فراهم بودن انتقال تجارب خوب استان در حوزه فعالیت های شیلاتی مانند تکثیر و پرورش میگو، تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری و پرورش ماهی در قفس و پن به بازارهای هدف خارجی، تصریح کرد: در این خصوص شیلات گلستان آمادگی همکاری دوجانبه با دیگر کشورها در خصوص موارد مذکور را اعلام می دارد و ضمن استفاده از امکانات حمل و نقل دریایی و ریلی محصولات خود را از این طریق به بازارهای هدف خارجی خصوصا روسیه منتقل خواهد کرد.

کد خبر 4346802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha