پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۱

معاون آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

۴۸ هزار دانش آموز در سیستان و بلوچستان به مدرسه می روند

۴۸ هزار دانش آموز در سیستان و بلوچستان به مدرسه می روند

زاهدان - معاون آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: پیش بینی می‌شود سال آینده ۵ درصد به تعداد دانش آموزان استان اضافه شود که این میزان معادل ۴۸ هزار دانش آموز است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، منصور کیانی افضلی اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر ۷۲۰ هزار دانش آموز در مدارس دولتی، غیردولتی، شاهد و استثنایی در مقاطع مختلف در سیستان و بلوچستان سر کلاس درس نشسته اند که پیش بینی می‌شود سال تحصیلی آینده این رقم ۵ درصد افزایش داشته باشد.

معاون برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حال حاضر ثبت نام دانش آموزان میان پایه انجام شده همچنین ثبت نام دانش آموزان در سه مقطع ورودی اول ابتدایی، ورودی ابتدایی به متوسطه اول و ورودی متوسطه اول به دوم در حال انجام است که به صورت روزانه از ۳۲ منطقه استان توسط آموزش و پرورش چگونگی ثبت نام رصد می‌شود.

وی با بیان اینکه  سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در حال انجام است تصریح کرد: ثبت نام پایه او دبستان هنوز به اتمام نرسیده و به خانواده‌ها توصیه می‌شود هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام فرزندان خود در مدارس اقدام کنند تا دانش آموزی از تحصیل بازنماند.

کیانی افضلی عنوان کرد: دانش آموزانی که ثبت نام آن‌ها به دلیل تجدید برای شهریور مانده است به محض اعلام نتایج امتحانات بعد از شهریور به پایه مورد نظر هدایت خواهند شد.

کد خبر 4356738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha