پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۴۹

نماینده قائم شهر خواستار شد؛

هیات رئیسه مجلس و وزارت اطلاعات حادثه اخیر قائم شهررا پیگیری کنند

هیات رئیسه مجلس و وزارت اطلاعات حادثه اخیر قائم شهررا پیگیری کنند

نماینده مردم قائم شهر و سوادکوه در مجلس خواستار پیگیری واقعه اخیر در شهرستان قائم شهر از سوی هیات رئیسه مجلس و وزارت اطلاعات شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی ادیانی نماینده مردم قائم شهر و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی در پایان جلسه علنی امروز و در تذکر شفاهی با اشاره به واقعه رخ داده در شهرستان قائم شهر در هفته جاری اظهارداشت: روز یکشنبه واقعه‌ای در قائم شهر رخ داد که در آنجا عده‌ای با احتزاز پرچم غیررسمی متعلق به یک جریان معاند، به نظام توهین کردند و امروز هم در مجلس گفته شد که هیچ توهینی نشده است.

وی تاکید کرد: اسناد و مدارک این ماجرا موجود است و پیشنهاد من این است که هیئت رئیسه مجلس به همراه وزارت اطلاعات، کمیسیون اصل ۹۰ و هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان این مسئله را پیگیری کنند تا میزان صداقت برخی‌ها معلوم شود.

نماینده مردم قائم شهر در مجلس تصریح کرد: ما از همگرایی یک جریان خاص با سلطنت‌طلبان خارج از کشور نیز اعلام برائت می‌کنیم.

کد خبر 4356832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
      0 0
      همه آدرس دزدی دزدها،انبارها،احتکارها را می دهند اما آب از آب تکان نمی خورد