به گزارش خبرنگار مهر، در این مطالعه، محققان دانشگاه استونی بروک نیویورک به بررسی ۲۰ مطالعه که مربوط به مطالعه استرس پیرامون ناباروری بود پرداختند.
«مارسی لوبل»، پژوهشگر ارشد این مطالعه، در این باره می گوید: «ناباروری و روند درمان آن به شدت تجربه ای استرس زاست که می تواند عوارض روانی به همراه داشته باشد.»
تحقیق قبلی نشان داده است که ناتوانی در باردارشدن منجر می شود برخی زنان احساسی متفاوت داشته و خود را نسبت به همسن و سال های خود دارای نقص ببینند که همین مسئله منجر به تنهایی، افسردگی و اضطراب در آنان می شود.
لوبل در این باره عنوان می کند: «بررسی ها نشان می دهد ناراحتی روانی در زنان با نتایج ضعیف درمان مرتبط نیست.»
به گفته محققان، حدود ۷۰ میلیون زن در سراسر جهان نابارور هستند. تقریبا نیمی از این زنان در نهایت مشکل ناباروری شان عمدتا با دو روش درمانی IVF (لقاح آزمایشگاهی) و ICSI (تزریق اسپرم داخل سیتوپلاسمی) برطرف می شود.
در مجموع این مطالعات شامل بیش از ۴۳۰۰ زن با میانگین سنی ۳۰ تا ۳۶ سال بود. در برخی مطالعات، میزان اضطراب، افسردگی و استرس قبل از شروع درمان ناباروری پیگیری شده بود درحالیکه در برخی دیگر به مسئله اضطراب و افسردگی در طول درمان پرداخته شده بود.
در پایان بررسی ها، تیم تحقیق استونی بروک به وجود هیچ رابطه ای بین هر نوع ناراحتی روانی و افزاش ریسک عدم اثربخشی درمان ناباروری پی نبرد.
با این حال محققان تاکید می کنند بهتر است این ناراحتی ناشی از ناباروری در طول روند درمان تسکین یابد.
نظر شما