پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۰۵

دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی اعلام کرد :

پایان مهلت ثبت نام در آزمون فلوشیپ / برگزاری آزمون فلوشیپ در 17 اسفند

پایان مهلت ثبت نام در آزمون فلوشیپ / برگزاری آزمون فلوشیپ در 17 اسفند

مهلت ثبت نام در آزمون دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) که از 16 دی ماه آغاز شده بود، پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، مهلت شرکت در این دوره از آزمون فلوشیپ تمدید نمی شود. دوره های تکمیلی تخصصی بالینی (فلوشیپ) دوره هایی 5/1 ساله هستند و آزمون ورودی آن به صورت غیر متمرکز از سوی دانشگاه های پذیرنده دستیار فلوشیپ برگزار می شود.

آزمون پذیرش در دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) در روز 17 اسفندماه جاری در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شیراز، شهید بهشتی، ایران، اصفهان، مشهد و زاهدان برگزار می شود.

ظرفیت کل پذیرش دستیار دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) 76 نفر اعلام شده است. بیشترین میزان پذیرش در دوره های تکمیلی (فلوشیپ) سال جاری مربوط به رشته اینترونشنال کاردیولوژی با پیش نیاز تخصصی قلب و عروق با 11 نفر پذیرش است.

پذیرش نهایی پذیرفته شدگان آزمون پذیرش فلوشیپ از طریق معدل گیری آزمون کتبی (100 سئوال) و آزمون شفاهی (به صورت آسکی) به ضریب 2 به 1 با رعایت کلیه مقررات انجام می پذیرد.

بر اساس اعلام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در سال جاری، اعضای هیئت علمی رسمی آزمایشی، رسمی قطعی و پیمانی دانشگاه به میزان حداقل 50 درصد ظرفیت هر رشته محل در صورت کسب 80 درصد حدنصاب نمره قبولی مورد پذیرش قرار می گیرند.

لیست‌ اسامی‌ افراد واجد شرایط‌ شرکت‌ جهت‌ صدور کارت‌ ورود به‌ جلسه‌ امتحان‌ تا تاریخ 30 بهمن ماه جاری از سوی‌ دبیرخانه‌ به‌ دانشگاه‌ محل‌ ثبت‌ نام‌ ارسال‌ می شود.

کلیه‌ پذیرفته‌ شدگان‌ دوره‌های‌ تکمیلی‌ تخصصی‌ (فلوشیپ‌) موظف‌ هستند پس‌ از اعلام‌ قبولی‌ در دوره‌ تا زمان‌ شروع‌ به‌ آموزش‌ در محل‌ خدمتی‌ خود به‌ انجام‌ وظیفه‌ محوله‌ مشغول‌ بوده‌ و این‌ گروه‌ صرفاً در هنگام‌ شروع‌ به‌ دوره‌ آموزشی‌ با کسب‌ مجوز از معاونت‌ سلامت‌ مجاز به‌ ترخیص‌ از خدمت‌ هستند.

کد خبر 435913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha