ابراهیم بریحینژاد امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه اعتبارات ارزش افزوده از حالت منطقهای به استانی تبدیل شد و به تازگی نیز مباحثی مطرح شده که این اعتبارات کشوری و در مرکز متمرکز شود.
وی افزود: این مسأله برای استان خوزستان که رونق اقتصادی خوبی به دلیل وجود و فعالیت صنایع متعدد در آن وجود دارد هرچند خیر و برکت این موضوع کمتر به منطقه رسیده اما یک فاجعه بزرگ به شمار میرود و باعث نابودی استان خواهد شد.
شهردار چمران بیان کرد: بر همین اساس شهرداران سراسر استان نامهای را تنظیم کرده و تحویل مجمع نمایندگان استان خوزستان داده و این موضوع در این مجمع مطرح شده است. از آنجایی که درآمد عمده شهرداریها از اعتبارات ارزش افزوده است اگر این اتفاق بیافتد استان خوزستان متضرر خواهد شد.
وی ادامه داد: همه شهرداران استان خوزستان نسبت به این موضوع معترض هستند و تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تحقق این مسأله به کار خواهند برد و از مجمع نمایندگان نیز انتظار میرود با جدیت از عملی شدن این بحث جلوگیری کنند.
نظر شما