۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۰۶

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی:

۵۲۰ هزار سند در حوزه دفاع مقدس استان مرکزی جمع آوری شده است

۵۲۰ هزار سند در حوزه دفاع مقدس استان مرکزی جمع آوری شده است

اراک- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی گفت: تاکنون بالغ بر ۵۲۰ هزار سند در حوزه دفاع مقدس استان مرکزی جمع آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مشایخی روز دوشنبه در نشست برگزاری کنگره نقش امام در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی در اراک اظهار داشت: از مجموع ۵۲۰ هزار سند جمع آوری شده، ۲۰۰ هزار مورد تصاویر مربوط به دوران مقدس از رزمندگان و شهدای گرانقدر استان است که پنج کتاب عکس را از این اسناد تهیه شده، که هم اکنون در دست چاپ است و سه کتاب چاپ شده و آخرین کتاب هم به نام «جهاد در دفاع مقدس» است که به زودی عرضه می شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی افزود: دو کتاب دیگر هم با موضوع نقش زنان درشکل گیری انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و همچنین نقش روحانیت که این هر دو کتاب شامل عکس است آماده چاپ هستند که این فعالیت ها بخشی از برنامه های کنگره ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی به شمار می رود.

مشایخی بیان داشت: همچنین در حوزه تاریخ شفاهی هم دبیرخانه کنگره موفق شده حداقل با یک هزار و ۴۶۰ نفر رزمنده در قالب دو هزار و ۹۰۰ ساعت مصاحبه کند که از آن پنج کتاب تالیف شده در حوزه تاریخ شفاهی و از این تعداد دو کتاب چاپ شده و سه کتاب با عنوان کنگره هم آماده چاپ است.  

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی برجسته بودن نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس، صنعتی بودن استان، بالا بودن نقش مشارکت مردم نسبت به جمعیت در دفاع مقدس، تعدد مفاخر استان مرکزی، وجود ۱۵ خبرنگار شهید در استان مرکزی و... را بخشی از ویژگی های کنگره استان مرکزی نسبت به کنگره های دیگر استان ها برشمرد.

کد خبر 4361361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha