پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۴۱

یک فعال اصلاح‌طلب در گفتگو با مهر:

مجلس دهم از ابزارهای نظارتی استفاده نمی‌کند/مجلس فعلی کارآمد نیست

مجلس دهم از ابزارهای نظارتی استفاده نمی‌کند/مجلس فعلی کارآمد نیست

سخنگوی مجمع نیروهای خط امام(ره) با بیان اینکه مجلس فعلی از ابزارهای نظارتی خود استفاده نمی‌کند، گفت: اگر مجلس در جایگاه واقعی خود قرار داشت، بسیاری از امور وضعیت بهتری پیدا می‌کرد.

حمید قزوینی سخنگوی مجمع نیروهای خط امام(ره) در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به استیضاح وزیر کار اظهار داشت: اساسا مجلس فعلی، در مقایسه با آنچه از مجالس تراز انقلاب اسلامی سراغ داریم، پویا و کارآمد نیست.

وی افزود: مجلس برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌های مختلف در کشور، ابزارهای مختلفی در دست دارد. متاسفانه مجلس فعلی از این ابزارها به درستی استفاده نمی‌کند.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه استیضاح وزیر کار، تاثیری در اصلاح چهره مجلس نخواهد داشت، گفت: اگر مجلس در جایگاه واقعی خود قرار داشت، بسیاری از امور، وضعیت بهتری پیدا می‌کرد.

قزوینی تصریح کرد: مجلس به دلایل مختلف، از جایگاه اصلی خود فاصله گرفته است؛ من شخصا مخالف استیضاح وزیر کار بودم چون معتقدم این استیضاح در چنین مجلسی نمی‌تواند به اصلاح امور منجر شود.

وی ادامه داد: معتقدم که مشکلات وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تغییر یا جابه‌جایی وزیر، حل نمی‌شود بلکه مجلس باید برای اصلاح روندها، از ابزارهای دیگری استفاده می‌کرد.

قزوینی گفت: در روزهای اخیر، اخباری مبنی بر وجود فساد در برخی دستگاه‌های تولیدی یا گمرکی منتشر شد؛ با این وجود، شما می‌بینید که مجلس اصلا به سمت وزیر صنعت و معدن و تجارت نرفت یا با وزیر اقتصاد برخوردی نداشت.

سخنگوی مجمع نیروهای خط امام(ره) افزود: علت وجود برخی از فسادها به دلیل وجود ضابطه‌های غلط یا دورزدن آیین‌نامه‌هاست که کار مجلس، اصلاح همین موارد است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پیام استیضاح وزیر کار برای رئیس‌جمهور و دولت چیست، گفت: برداشتم این است که این استیضاح نوعی گروکشی بود. با توجه به اخباری که از پشت پرده داریم، برخی بده بستان‌ها انجام نشد و برای همین، استیضاح به ثمر نشست.

کد خبر 4370629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha