پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۰۴

آثار کودکان و بزرگسالان توان خواه ذهنی در نمایشگاه یک قاچ نقاشی

آثار کودکان و بزرگسالان توان خواه ذهنی در نمایشگاه یک قاچ نقاشی

نمایشگاه گروهی کودکان و بزرگسالان توان خواه ذهنی با عنوان یک قاچ نقاشی با مشارکت معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه۶ روز جمعه ۲ شهریور ساعت ۱۶ در نگارخانه فرهنگسرای شفق افتتاح می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نمایشگاه ۸۵ اثر در ابعاد متفاوت با استفاده از تکنیک پاستل، گواش و کلاژ به سرپرستی الهام موسیوند نمایش درآمده است.

موسیوند با کشف توانایی ها و خلاقیت های فردی، زمینه رشد بیشتر خلاقیت ها و توانایی های ذهنی و ارتباط اجتماعی هریک از افراد حاضر در این نمایشگاه را فراهم ساخته است که این توانایی ها با آموزش های اجتماعی، روانشناسانه فردی و حسی با استفاده از تصاویر، انیمیشن و عناصر بیرونی و طبیعی و براساس هنرنقاشی رشد و هدایت حاصل گردیده است.

آثار نیما نرثی، آروین عابدین، نیلوفر روحانی، نگار حرب، علیرضا متولیان، نیلوفر شهیدی، میعاد عرب، محمد کاظم زاده، شکوفه کورکی، دارا داداشی، نسترن پور مقدم، امیراعلا حداد، ژینا گرگانی، علیرضا راستی فر، مهدی رحمدل، امید جانبازان، نرگس روشن اخگر، داریوش افشار، امیده مردی، نیلوفر زرگری فومنی، طناز پورعامری، بهاره فرشباف، محمدابراهیم پودراتچی، هلیا مجیدزاده، محدثه فتحعلیان و کاوه شفیعی در معرض دید است.

همچنین علی گلباز عضو رسمی انجمن نقاشان ایران و شقایق احمدیان نیز با ارائه آثار خود در این نمایشگاه حضور دارند.

علاقه مندان جهت بازدید از نمایشگاه یاد شده می توانند تا ۱۳شهریور از ساعت ۹ تا ۲۰ به فرهنگسرای شفق واقع در خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی(یوسف آباد)، خیابان ۲۱ بوستان شفق مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۵۵۴۰۱۸تماس حاصل فرمایند.

کد خبر 4381136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha