۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۴۸

تنبیه برانکو برای بازیکن خاطی پرسپولیس در تیم فوتبال امید

تنبیه برانکو برای بازیکن خاطی پرسپولیس در تیم فوتبال امید

مهاجم خاطی تیم فوتبال امید ایران همراه با پرسپولیس برای بازی با الدحیل به قطر سفر نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس صبح فردا یکشنبه به دوحه قطر می رود تا بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را با الدحیل قطر انجام دهد.

کاروان سرخپوشان پایتخت با حضور ۲۰ بازیکن عازم دوحه قطر می شود. برانکو ایوانکوویچ تصمیم گرفته است بازیکنان جوان این تیم را که در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی در تیم فوتبال امید ایران حضور داشتند  به قطر نبرد. از این رو شاهین عباسیان و محمدامین اسدی، فرصت حضور در اردوی پرسپولیس را در قطر از دست می دهند.

اسدی در حالی از لیست ۲۰ نفره بازیکنان پرسپولیس خط خورد که به دلیل مشکلات انضباطی از اردوی تیم فوتبال امید ایران اخراج شد تا زودتر از سایر اعضای این تیم به تهران بازگردد.

تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۲۰ سه شنبه هفته جاری در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الدحیل قطر می رود.

کد خبر 4383940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha