به گزارش خبرگزاری مهر ، مهندس حجت الله بهروز با اشاره به جلسات متعددی که با پلیس راهنمایی و رانندگی در زمینه توسعه دوربین های ثبت سرعت در بزرگراه ها و اتوبان های تهران برگزار شده ، افزود: پس از رسیدن به توافقات نهایی 4 اتوبان اصلی پایتخت شامل چمران ، همت ، نیایش و صیاد شیرازی ظرف 4 ماه آینده تحت پوشش دوربین های ثبت سرعت قرار می گیرند.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر توافقات لازم بین شرکت کنترل ترافیک و راهنمایی و رانندگی صورت گرفته و در مراحل عقد قرارداد هستیم ، تصریح کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته در هر بزرگراه حداقل 10 دوربین ثبت سرعت و نظارت تصویری نصب خواهد شد و در مجموع برای این چهار اتوبان پایتخت برنامه نصب بین 40 تا 50 دستگاه دوربین ثبت سرعت در نظر گرفته شده است.
به گفته بهروز ، نصب دوربین های ثبت سرعت در بزرگراه ها و اتوبان های شهر تهران ضمن امکان نظارت دقیق بر نحوه رانندگی و کنترل سرعت مطمئن ، تخلفات رانندگان در بحث سرعت را در ساعات مختلف شبانه روز ثبت می کند.
نظر شما