پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۳۸

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان:

۴۷ هزار واحد مسکونی در زنجان مقاوم سازی شده است

 ۴۷ هزار واحد مسکونی در زنجان مقاوم سازی شده است

زنجان-مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان از وجود ۹۲ هزار واحد مسکونی روستایی در استان زنجان خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۷ هزار واحد مسکونی معادل ۵۲ درصد مقاوم سازی شده است.

سجاد صنعتی منفرد در گفتگو با خبرنگار مهر از وجود  ۹۲ هزار واحد مسکونی روستایی در استان زنجان خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۷ هزار واحد مسکونی معادل ۵۲ درصد مقاوم سازی شده است.

وی اظهار کرد: بنیاد مسکن  در بحث شهری در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، ۲۲ هزار واحد مسکونی دارد که ۹ هزار و ۵۰۰ واحد از تسهیلات ویژه  طرح بهسازی استفاده کردند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: امسال هم سهمیه استان سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی و هزار و ۲۵۰ واحد ابلاغ شده و متقاضیان را به بانک های عامل معرفی کردیم  و تا پایان سال پاییز هزار و  ۲۵۰ واحد را جذب می کنیم.

صنعتی منفرد تاکید کرد: قبل از سال ۸۵ تنها ۱۲ درصد از واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان مقاوم سازی شده بود که الان به ۵۲ درصد رسیده است. 

وی ابراز کرد: واحدهای مسکونی روستایی که کمترین مقاوم سازی را دارند و یا بر روی گسل هستند در اولویت مقاوم سازی بنیاد مسکن هستند.

صنعتی منفرد تأکید کرد: بعد از تشکیل بنیاد مسکن به‌فرمان امام خمینی(ره) این ارگان در زمینه بهسازی مسکن روستایی، احداث مسکن مهر در شهرهای زیر۲۰ هزار نفر جمعیت، احداث مسکن روستایی، اجرای طرح هادی و دیگر زمینه‌ها فعالیت می‌کند.

وی یاد آور شد: در بحث مسکن شهری و روستایی بنیاد مسکن طرح‌های خوبی را در دولت تدبیر و امید انجام داده و  بنیاد مسکن استان زنجان نسبت به مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی برنامه‌ریزی لازم را دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: این نهاد در راستای محرومیت‌زدایی نسبت به مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان تأکید دارد.

کد خبر 4397772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha