پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۳۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

شفر بایدتجربه ۵۰ ساله‌اش را به کار گیرد/استقلال نباید ناامید باشد

شفر بایدتجربه ۵۰ ساله‌اش را به کار گیرد/استقلال نباید ناامید باشد

مربی و بازیکن پیشین آبی‌پوشان تهران گفت: استقلال با این همه بازیکن ملی‌پوش و سابقه درخشانی که در آسیا دارد، در بازی برگشت مقابل السد بدون شانس نیست و نباید ناامید باشد.

علی چینی در گفتگو با خبرنگار مهر ابتدا با اشاره به درگذشت زنده یاد مجید غلام نژاد بازیکن فقید این باشگاه گفت: او را خوب می‌شناختم. غلام نژاد از فوتبالیست‌های بی‌حاشیه بود و هیچ کس در فوتبال ایران از او بدی ندیده بود. این ضایعه تاسف بار را به خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌کنم. 

مربی سابق آبی پوشان سپس در خصوص دیدار این تیم مقابل السد در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: نباید یاس و ناامیدی ایجاد کرد. استقلال برای جبران شکست تهران در قطر چیزی کم ندارد. این تیم شش ملی پوش ایرانی، یک ملی پوش عراقی و یک ملی پوش امید دارد و تیمی که ۸ ملی پوش دارد یعنی ظرفیت شکست دادن هر تیمی را در سطح آسیا باید داشته باشد. ضمن این که یادمان باشد روی نیمکت استقلال سرمربی نشسته که ۵۰ سال سابقه حضور در فوتبال دارد.

وی افزود: شفر باید دوشنبه شب ۵۰ سال تجربه‌اش را در یک شب به کار گیرد تا از پس السد بر آید و خدای ناکرده شکست مجدد در این بازی نمی‌تواند توجیهی داشته باشد.

چینی اضافه کرد: باید از سازمان لیگ هم تشکر کرد که دیدار با نفت مسجد سلیمان را لغو کرد تا شفر و همکارانش دغدغه‌ای نداشته باشند و با یک استراحت مطلوب به قطر رفته و انرژی شان را برای این بازی حفظ کنند.

پیشکسوت آبی پوشان در ادامه بیان داشت: به جز ۸ ملی پوشی که شمردم، این تیم بازیکنان بزرگ دیگری هم دارد که یا مثل خسرو حیدری و مهدی رحمتی در گذشته ملی پوش بودند یا مثل فرشید اسماعیلی و زکی پور قابلیت دعوت شدن به تیم ملی را دارند. ضمن این که از بازیکنان خارجی که شفر آنها را خریده هم نباید به راحتی گذشت. همه این ها نشان می‌دهد تیم شفر پتانسیل صعود به مرحله نیمه نهایی و حتی فینال آسیا را دارد. 

مربی سابق استقلال در ادامه گفت: امیدوارم دوشنبه شب از دوحه اخبار خوبی به تهران ارسال شود و در نهایت شاهد صعود استقلال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا باشیم. اتفاقی که همه استقلالی ها انتظار آن را می کشند. 

کد خبر 4403212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • آوستوراقیان IR ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
      0 0
      تیمی که در خانه نتیجه نگرفت خیلی سخت است که بتواند در خانه حریف نتیجه بگیرد . اما با تلاش فراوان میشود. به امید برتری تیم کشورمان.