پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی عنوان شد؛

کار در پزشکی قانونی حساس است/ با کمبود نیروی انسانی مواجهیم

کار در پزشکی قانونی حساس است/ با کمبود نیروی انسانی مواجهیم

تبریز- قائم مقام سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اهمیت پزشکی قانونی گفت: کار در پزشکی قانونی حساس و سخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، بعداز ظهر امروز دوشنبه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی برگزار شد و آرتین کمالی به عنوان مدیرکل جدید پزشکی قانونی آذربایجان شرقی معرفی و از خدمات بهرام صمدی راد تقدیر شد.

عبدالرزاق برزگر در این مراسم با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم، ادامه داد: نیاز به جذب و افزایش نیرو در سازمان پزشکی قانونی احساس می شود.

وی سپس با اشاره به چارت سازمانی پزشکی قانونی ابراز داشت: طبق چارت سازمانی برای ۷۳۰۰ نفر در این سازمان پست وجود دارد ولی تنها ۳هزار نفر فعالیت می کنند و باید از پرسنل این سازمان که فداکاری می کنند و در تلاش هستند تشکر کنم.

قائم مقام سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اهمیت این سازمان گفت: مراجعان این سازمان به طور معمول در وضعیت جسمی و روحی مناسبی قرار ندارند و در این شرایط به آنها خدمات ارائه می شود و بدون شک ارائه خدمات بهتر در فضای مناسب حق مردم است.

فعالیت تنها کانون اصلاح و تربیت آذربایجان شرقی در تبریز

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی نیز در این مراسم از فعالیت تنها کانون اصلاح و تربیت آذربایجان شرقی در تبریز خبر داد و گفت: باید این کانون ها در تمام شهرستان های استان ایجاد شوند چراکه نیاز مبرم برای اصلاح بزهکاران زیر ۱۸ سال است.

حجت الاسلام حکمت علی مظفری با بیان اینکه هدف از ایجاد کانون تربیت بزرهکاران زیر ۱۸ سال است، ادامه داد: فاصله زیاد کانون اصلاح و تربیت تبریز تا شهرستان ها باعث قطع ارتباط خانواده های شهرستانی با جوانان و نوجوانان خود شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه برای کاهش همین فاصله نیاز است در تمام شهرستان ها نسبت به راه اندازی این کانون ها اقدام شود، ادامه داد: فاصله زیاد بزهکاران زیر۱۸ سال با خانواده می تواند مشکلات جدی روحی و روانی برای آنان ایجاد کند.

مظفری سپس بر ضرورت افزایش ادارات پزشکی قانونی در استان تاکید کرد و گفت: مردم برای یک معاینه ساده مجبور هستند از شهرستان به تبریز بیایند و این انرژی و هزینه هایی برای مردم درپی دارد.

وی به کمبود نیرو در پزشکی قانونی نیز اشاره کرد و گفت: پزشکان این اداره کل با وجود کار زیاد برخلاف همکاران خود در سایر مراکز درمانی درآمد کمتری دارند و باید حقوق آنها نیز افزایش یابد.

کد خبر 4411563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha