به گزارش خبرگزاری مهر، وحید محمدی تبار افزود: در سال گذشته ۹۰ فقره آتش سوزی در سطح استان داشتیم که این میزان در مدت مشابه در سال جاری به ۵۰ فقره کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه درسال گذشته ۵۳۵ هکتار از مراتع و جنگلهای استان در آتش سوخت، گفت: این میزان در سال جاری به ۳۵۵ هکتار کاهش یافت.
محمدی تبار افزود: سرعت عمل در راستای مهار آتش در استان افزایش و حداکثر زمان کنترل بحران آتش سوزی نیز در مراتع و جنگلهای استان از سه شبانه روز به حداکثر هشت ساعت کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: این امر با توجه به همبستگی، هماهنگی و اقدام مشترک همه دستگاههای مسئول و مردم و نهادهای میسر شده است.
محمدی تبار افزود: در سال گذشته در سه ماه تابستان در شهرستان بویراحمد ۴۰ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۷۱ هکتار داشتیم که این میزان در سال جاری به ۲۷ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۳۰ هکتار کاهش یافت.
وی اظهار داشت: همچنین در شهرستان دنا ۱۳ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۳۳ هکتار داشتیم که این میزان در سال جاری به پنج فقره و به وسعت ۵۲ هکتار کاهش یافت.
محمدی تبار میزان آتش سوزی در شهرستان گچساران را در سال گذشته دو فقره آتش سوزی به وسعت سه هکتار و در سال جاری این شهرستان را بدون آتش سوزی عنوان کرد.
نظر شما