۱۱ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۸

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار خراسان جنوبی:

کمبود ۳۵۰ کلاس درس در خراسان جنوبی داریم/لزوم توجه ویژه وزارتخانه

کمبود ۳۵۰ کلاس درس در خراسان جنوبی داریم/لزوم توجه ویژه وزارتخانه

بیرجند- معاون امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش باید نسبت به سهمیه استخدامی استان نگاه ویژه داشته باشد، گفت: ۳۵۰ کلاس درس در استان کمبود داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، مشیرالحق عابدی ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، اظهار کرد: استان خراسان جنوبی دیار بزرگانی همچون پروفسور گنجی، شکوهی، معتمد نژاد و بلالی و... است.

وی با بیان اینکه بالاترین سرمایه در هر سازمان نیروی انسانی است، افزود: متاسفانه در مجموعه آموزش و پرورش خراسان جنوبی در مسئله نیروی انسانی کمبود داریم که باید مد نظر قرار گیرد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه علی رغم کمبود نیروی انسانی در استان صبح اول مهر هیچ مشکلی را در سطح استان نداشته ایم که این مهم نشان از مدیریت درست بوده است، گفت: عدم تعادل بین ورودی و خروجی در حوزه آموزش و پرورش حتما باید در کلان کشوری مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید نسبت به سهمیه استخدامی برای خراسان جنوبی نگاه ویژه ای داشته باشند، عنوان کرد: کمبود فضای آموزشی در سطح استان خراسان جنوبی مشهود است به صورتی که ۳۵۰ کلاس آموزشی کمبود وجود دارد.

عابدی با اشاره به اینکه نگاه ویژه وزارت خانه و استفاده از منابع غیر دولتی و خیرین مدرسه ساز باید به سمت استان خراسان جنوبی معطوف شود، بیان کرد: تا کنون مدیریت در سکان آموزش و پرورش خراسان جنوبی مدت دار و شایسته بوده است.

وی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی باید از منابع وزارتی منتفع شود، اظهار داشت: اولیاء و مسئولین امور استان انتظار برطرف شدن مشکلات در حوزه نیروی انسانی آموزش و پرورش در سطح استانی هستند.

کد خبر 4419778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha