جواد نظری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این چوپان اول صبح امروز شنبه در روستای رباط براثر جاری شدن سیل مفقود و تاکنون پیدا نشده است.
نظری تصریح کرد: همچنین سیل به روستاهای حلواچشمه، قلهک، زیدر، سرداب، باغ و دده خان در شهر قوشخانه، اوغاز و قلجق در بخش مرکزی و پالکانلوی علیا و سفلی و قولانلو در بخش سرحد به راه ها، اراضی کشاورزی، منازل مسکونی و دامداری ها خساراتی وارد کرده است.
وی در ادامه به جاری شدن سیل در شهرستان رازو جرگلان اشاره کرد و افزود: وقوع سیل راه ارتباطی ۲۲ روستای این شهرستان را مسدود کرد.
وی تصریح کرد: با تلاش نیروهای هلال احمر و راهداری تا کنون راه ارتباطی حدود ۱۰ روستا باز شده اما به علت رسوب گذاری های سطح جاده راه ارتباطی ۱۲ روستا همچنان قطع است.
مدیرکل مدیرت بحران خراسان شمالی بیان کرد: همچنین راه ارتباطی بین روستاهای بچه دره و اشتوت به علت تخریب پل جاده مسدود و امکان تردد وجود ندارد.
نظری ادامه داد: بارش باران و جاری شدن سیل سبب تعطیلی مدارس روستاهای قوری دره، مرزی بهار، قره قانلو و ابریشم از توابع بخش جرگلان شد.
وی اظهار کرد: همچنین شماری از منازل مسکونی در بخش جرگلان دچار آبگرفتگی شده که نیروهای هلال احمر به سرعت امداد رسانی کردند.
وی مطرح کرد: همچنین وقوع سیلاب به بخش کشاورزی جرگلان خساراتی وارد آورده که در حال بررسی است.
مدیرکل مدیرت بحران خراسان شمالی در ادامه به جاری شدن سیل در بخشدار سرحد از توابع شهرستان شیروان اشاره کرد و گفت: جاری شدن سیل و وجود شن و ماسه سبب مسدود شدن راه های این منطقه شد.
نظری اظهار کرد: همچنین سیل تردد راه های روستای قولانلو، لوجلی، پالکانلوی علیا و سفلای شیروان را با مشکل روبرو کرد.
وی مطرح کرد: در حال حاضر نیروهای هلال احمر و راهداری در آمادباش کامل بوده تا در صورت نیاز کمک رسانی کنند.
نظر شما