پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۱۷

سازمان فضایی اعلام کرد؛

فراخوان درباره مدیریت مخاطرات طبیعی با فناوری فضایی به استانها

فراخوان درباره مدیریت مخاطرات طبیعی با فناوری فضایی به استانها

سازمان فضایی ایران از مدیران بحران استانها خواست نیازمندیهای خود در زمینه امکان مدیریت مخاطرات طبیعی با استفاده از فناوری فضایی را اعلام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فضایی ایران، همزمان با سومین روز هفته جهانی فضا ویدئو کنفرانس «کاربرد فناوری فضایی در مدیریت مخاطرات طبیعی» ویژه مدیران کل سازمان مدیریت امداد و نجات تمامی استان های کشور به صورت آنلاین برگزار شد.

جلسه با حضور سعیدی، معاون پیش بینی و پیشگیری سازمان مدیریت بحران آغاز شد. اهم موضوعات مطرح شده در این کنفرانس سه ساعته بررسی مخاطرات طبیعی حوادث در سال گذشته تابحال بود. زلزله، فرونشست، آتش سوزی جنگل و تالاب، گرد و غبار، پایش پهنه های آبی، برف، پایش کشند سرخ و خشکسالی، ناوبری در مدیریت بحران، مخابرات ماهواره ای و معرفی استارت آپ های موفق اروپا در زمینه مدیریت مخاطرات طبیعی از اهم موارد مطروحه در این کنفرانس بود.

مدیرکل استان فارس درخواست بررسی فرونشست شهرستان اصطهبان این استان توسط سازمان فضایی ایران را مطرح کرد و همچنین خواستار ارسال اطلاعات مربوط به پایش حریق در  سریعترین زمان ممکن به مراکز مدیریت بحران جهت واکنش سریع شد.

همچنین نماینده استان خوزستان سوالاتی در زمینه ارتباط بین بزرگای زلزله و نقشه های خسارت با استفاده از تصاویر ماهواره ای طرح کرد. ایشان همچنین از نیاز این مرکز به تعیین حریم خطر گسل ها با استفاده از تصاویر ماهواره ای خبر دادند.

در پایان از تمامی نمایندگان استانی درخواست شد نیازمندی های خود در زمینه امکان مدیریت مخاطرات طبیعی با استفاده از فناوری فضایی را با سازمان فضایی ایران مطرح نمایند تا اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

رحمتی نژاد، عزتی، حاجی احمدی، داستانی از سازمان مدیریت بحران و اسماعیلی و تقی زاده و سحر فریدونی از سازمان فضایی ایران در این کنفرانس حضور داشتند.

کد خبر 4422891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha