پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۴

معاون استاندار لرستان مطرح کرد:

پل‌های تخریبی سیلاب سال ۹۵ لرستان هنوز بازسازی نشده‌اند

پل‌های تخریبی سیلاب سال ۹۵ لرستان هنوز بازسازی نشده‌اند

خرم‌آباد- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: پل‌های تخریبی سیلاب سال ۹۵ لرستان هنوز بازسازی و تکمیل‌نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادپور شامگاه شنبه در شورای پدافند غیرعامل لرستان با اشاره به اینکه در ساخت و ساز ها باید به در نظر گرفتن پدافند غیرعامل پیش از ساخت و پس از ساخت توجه شود، اظهار داشت: بر اساس مقررات ملی ساختمان باید پدافند غیرعامل در ساخت و ساز ها دیده شود و قانون این حوزه هم سال هاست که ابلاغ شده است.

وی تصریح کرد: اینکه این قانون چقدر اجرا می شود، مدیران باید بازنگری داشته باشند و ببینند چقدر رعایت شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل این است که جایگزینی برای شرایطی که یک پل تخریب می شود داشته باشیم، گفت: در سال ۹۵ چند پل در استان را آب برده است و هنوز این پل ها بازسازیو تکمیل نشده اند.

مرادپور با بیان اینکه تهدیدات طبیعی و انسانی وجود دارد، باید برای پدافند غیرعامل، مقابله و پیشگیری از این تهدیدات برنامه داشته باشیم، تصریح کرد: در راه ها، پل ها، شبکه های فاضلاب و ... واقعا چقدر مقررات و دستورالعمل های حوزه پدافند غیرعامل رعایت شده است؟ این را می گویم که به خودم و دیگر مدیران تذکری بدهم تا مدیریت بهتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه پیوست پدافند غیرعامل بسیاری از طرح ها مطالب کپی پیست شده هستند و پدافند غیرعامل در حد حرف باقی مانده است.

کد خبر 4429257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha