پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶

مقامات آگاه در دولت آمریکا؛

دولت ترامپ ارتباط ایران با سوئیفت را قطع نمی‌کند

دولت ترامپ ارتباط ایران با سوئیفت را قطع نمی‌کند

مقامات آگاه در دولت آمریکا اعلام کردند: دولت ترامپ ارتباط ایران با سوئیفت را قطع نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واشنگتن فری بِیکن، مقامات آگاه در دولت آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کردند که ترامپ دسترسی ایران به سیستم «سوئیفت» (انجمن ارتباط مالی بین بانکی بین‌المللی) را قطع نمی کند.

بر اساس اعلام این رسانه، متحدان اروپائی آمریکا با هدف ادامه تبادلات تجاری با ایران، بر ترامپ رئیس جمهوری این کشور فشار آورده تا «سوئیفت» یعنی یک سیستم پیام رسان مالی مستقر در بلژیک را برای استفاده تهران بازنگهدارد.

مقامات آگاه در دولت آمریکا در این خصوص گفته اند که اقدام دولت ترامپ در این راه «امتیاز ویژه» واشنگتن به کشورهای اروپایی به شمار می آید.

واشنگتن فری بِیکن این رویداد را موجب ناامیدی تندروهای کنگره آمریکا می داند که بازماندن این شاهراه حیاتی را برای نظام مالی ایران مهم دانسته و مدعی اند که تهران از این طریق به تروریسم کمک خواهد کرد!

لازم به ذکر است، «سوئیفت» سرواژه ایست که معادل «انجمن ارتباط مالی بین بانکی بین‌المللی» بوده و تراکنش‌ های مالی جهانی را تسهیل می‌ کند.

کد خبر 4440828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha