پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۴۳

رئیس مرکز مدیریت فوریت‌های پزشکی زنجان:

فوت خانم ۷۱ ساله دارای بیماری قلبی در حادثه تصادف

فوت خانم ۷۱ ساله دارای بیماری قلبی در حادثه تصادف

زنجان-رئیس مرکز مدیریت فوریت‌های پزشکی زنجان از مصدومیت ۳۱ نفر و فوت یک نفر بر اثر حادثه تصادف در محور آزادراه زنجان – تبریز خبرداد و گفت: بر اثر این حادثه یک خانم ۷۱ ساله فوت کرد.

اصغر جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بر اثر  حادثه تصادف در کیلومتر ۳۵ اتوبان زنجان – تبریز و  در ساعت ۵ و ۵۷ دقیقه جمعه رخ داد، ۳۲ نفر مصدوم شدند، افزود: مصدومان به بیمارستان آیت الله موسوی شهر زنجان منتقل شدند که متأسفانه با وجود تلاش‌های صورت گرفته یک نفر خانم ۷۱ ساله که دارای سابقه بیماری قلبی نیز بود، فوت کرد.

وی ادامه داد: همه اقدامات احیا و سی پی آر  توسط تیم اورژانس و کادر درمانی بیمارستان آیت الله موسوی شهر زنجان برای نجات خانم ۷۱ ساله صورت گرفت ولی متاسفانه نتیجه بخش نبود، همچنین بر اثر این تصادف یک مرد ۵۲ ساله مشکوک به ضایعه نخایی در بیمارستان تحت نظر ویژه است.

جعفری همچنین در خصوص سایر مصدومان حادثه نیز گفت: در حال حاضر مداوای مصدومان ادامه دارد و تا ساعات آینده وضعیت مصدومان مشخص خواهد شد.

کد خبر 4441732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha