۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳

رئیس محور جابجایی زائران اربعین حسینی اعلام کرد:

خدمت رسانی۸۰۰ دستگاه اتوبوس در پایانه ی مهران برای زائران

خدمت رسانی۸۰۰ دستگاه اتوبوس در پایانه ی مهران برای زائران

رئیس محور جابجایی زائران اربعین حسینی گفت: ۸۰۰ اتوبوس مستقر در پایانه مرزی مهران به زوار اربعین خدمت رسانی می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ایران خواه امروز جمعه در گفتگو با رادیو اربعین گفت: بیش از ۷۰درصد زائران از مرز عبور کردند و نزدیک ۳۰درصد طی چند روز آینده عبور خواهند کرد.

وی اظهار داشت: ۶۰۰ دستگاه اتوبوس وظیفه ی جابجایی زائران را تا مرز مهران به عهده دارند و در پایانه ی مهران نیز ۸۰۰ دستگاه اتوبوس برای زائران ارائه خدمت می کنند.

رئیس محور جابجایی زائران اربعین حسینی اضافه کرد: سال گذشته تعداد زائران نزدیک دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بود و دولت عراق اجازه ی ورود اتوبوس های بیشتری را نداد.

سرهنگ ایران خواه در ادامه گفت: انتقال کلیه اتوبوس ها و امکانات به عراق از مرز مهران صورت گرفته و سازمان اتوبوسرانی شهرهای کرج، تهران و مشهد آن سوی مرز خدمت رسانی می کنند. 

کد خبر 4441967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha