۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۱۲

سرمربی داماش گیلانیان:

هرچه در توان داشتیم گذاشتیم/ خوشحالم که در تبریز صعود کردیم

هرچه در توان داشتیم گذاشتیم/ خوشحالم که در تبریز صعود کردیم

تبریز- سرمربی داماش گیلانیان گفت: هرچه در توان داشتیم گذاشتیم و بازی سختی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیامک فراهانی عصر امروز چهارشنبه بعداز پیروزی برابر ماشین سازی تبریز و صعود به جمع چهار تیم برتر جام حذفی در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که در تبریز صعود کردیم.

وی در خصوص هدف تیمش برای قهرمانی در جام حذفی نیز گفت: مرحله به مرحله فکر می ‌کنم و تلاش می کنیم با پیروزی در بازی بعدی به فینال برسیم.

سرمربی داماش سپس با تاکید بر اینکه تیمش در بازی امروز برابر تیم ماشین سازی خیلی تلاش کرده است، افزود: خدا را شکر در این دیدار نتیجه خوبی گرفتیم، حالا باید به فکر بازی‌ هایمان در لیگ دسته دو باشیم و کارمان را در آنجا دنبال کنیم.

وی گفت: ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد و باید ببینیم در نهایت چه نتیجه ای رقم می خورد.

فراهانی در خصوص حضور تیمش در لیگ دسته دو نیز گفت: امیدوارم امسال بتوانیم با کمک مردم و هواداران عملکرد خوبی در لیگ دسته دو داشته باشیم و خودمان را بالا بکشیم.

سرمربی داماش در خصوص حضور هواداران تیمش در بازی امروز در ورزشگاه تبریز گفت: خیلی از این بابت خوشحالم. خدارا شکر شرمنده مردم نشدیم و بابت خوشحالی مردم شهر بسیار شاد هستم.

گفتنی است تیم فوتبال داماش گیلانیان در در ضربات پنالتی موفق شد ماشین سازی را شکست دهد و به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

خرم‌ الحسینی و موسوی پنالتی‌ های ماشین‌ سازی تبریز را گل کردند و ضربه فرهادی و خالقی‌ فر به تیر دروازه برخورد کرد و ضربه غلامی را هم دروازه‌بان داماش گیلانیان گرفت.

برای داماش هم رستمی، کندل، پورمحسن، پنالتی‌های‌ شان را به گل تبدیل کردند و ضربه طاهرنژاد را دخسوس گرفت

گل‌ های این دیدار در ۹۰ دقیقه توسط امیر تیزرو در دقیقه ۵۴ از روی نقطه پنالتی برای داماش گیلانیان و رضا خالقی‌فر در دقیقه ۸۶ برای ماشین‌سازی به ثمر رسید.

کد خبر 4446705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha