پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۳۰

استاندار ایلام:

جهش توسعه ای ایلام در گرو جذب اعتبارات ملی است

جهش توسعه ای ایلام در گرو جذب اعتبارات ملی است

ایلام - استاندار ایلام گفت: حرکت بیش از پیش استان در مسیر بالندگی و توسعه نیازمند جذب هرچه بیشتر اعتبارات ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر شنبه در نشست اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در آستانه تدوین نهایی بودجه سال ۹۸ کشور هستیم و باید همه مدیران دستگاه های اجرایی تلاش کنند تا سهم استان از این بودجه ارتقا یابد.

وی افزود: متاسفانه ایلام از نظر جمعیتی جزو استان های آخر کشور است و همین عامل باعث می شود سهم استان از بودجه کاهش یابد ولی با توجه به موقعیت استراتژیک و مزیت های نسبی می توانیم مدیران ملی را برای افزایش بودجه ایلام متقاعد کنیم.

استاندار ایلام یادآور شد: مزیت مرز طولانی با کشور عراق ، تردد میلیونی زائران عتبات عالیات در طول سال و به ویژه ایام اربعین و همچنین توانمندی در حوزه های انرژی و آب و خاک باید به اهرمی بدست مدیران برای جذب اعتبارات ملی تبدیل شود.

سلیمانی دشتکی از عموم مدیران دستگاه ها خواست حداکثر تا پایان آبان ماه برای جذب اعتبارات ملی در مرکز حضور یافته و زمینه تحقق آن را فراهم آورند.

وی اضافه کرد: در میان وزارتخانه های مختلف باید بتوانیم با توجه به مزیت های استان و پروژه های در دست اجرا در حوزه راه و شهرسازی و نیرو اعتبارات ملی بیشتری جذب کنیم تا در سال آینده این طرح های تاثیرگذار و زیربنایی را به بهره برداری برسانیم.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه در اربعین امسال نیز شاهد اوج مهمان نوازی مردم ایلام از زائران اباعبدالله الحسین (ع) بودیم و حدود ۷۰ درصد زائران در مسیر بازگشت مهران را برای ورود به کشور انتخاب کردند، گفت: مسئولان وزارت راه مصمم به اجرای راه آهن و چهار بانده کردن مسیر مهران به نجف هستند.

سلیمانی دشتکی بر لزوم رفع مشکلات امسال در زمان تردد زائران همچون تخصیص ارز و همچنین کاپی تاژ خودروها تاکید کرد.

کد خبر 4449004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha