پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۵۸

معاون اقتصادی استاندار مرکزی خبرداد؛

تخصیص۹۲میلیاردتومان اعتباربرای اجرای طرح های اشتغال روستایی مرکزی

تخصیص۹۲میلیاردتومان اعتباربرای اجرای طرح های اشتغال روستایی مرکزی

اراک- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی گفت: تاکنون تخصیص ۹۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح های اشتغال روستایی استان مرکزی تصویب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید فرخی روز دوشنبه در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی در اراک اظهار داشت: در راستای اجرای طرح های اشتغال روستایی در استان مرکزی در مرحله اول ۱۰۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به این استان اختصاص یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی افزود: از مبلغ ذکر شده ۹۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بابت اجرای طرح های اشتغال روستایی در استان مرکزی پرداخت شده که در حقیقت ۹۰ درصد مجموع اعتبار درنظر گرفته شده است.

فرخی بیان کرد: این میزان اعتبار پرداخت شده برای ۲۹۶ طرح اشتغال روستایی تخصیص یافته و تاکنون طرح هایی که برای ایجاد اشتغال روستایی در استان مرکزی ارائه شده اند، بیش از ۳۷۲ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرا نیاز دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی خاطرنشان ساخت: ۵۲۵ طرح اشتغال روستایی در حال حاضر در بانک های عامل استان مرکزی برای تصویب تخصیص تسهیلات در مرحله بررسی قرار دارد که در صورت تایید مجموعا ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این طرح ها تخصیص خواهد یافت.

وی عنوان کرد: همچنین اعطای تسهیلات به ۷۷۱ طرح اشتغال روستایی در بانک های عامل استان مرکزی به تصویب رسیده که برای اجرای این طرح ها ۱۵۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی اضافه کرد: از سوی دیگر در حال حاضر ۶۸۰ طرح اشتغال روستایی در استان مرکزی در مرحله انعقاد قرارداد هستند.

کد خبر 4450874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha