۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۳۲

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

تاخیر چندساله در راه‌اندازی سامانه پرونده‌های قاچاق

تاخیر چندساله در راه‌اندازی سامانه پرونده‌های قاچاق

یک مقام مسئول با اشاره به تاخیر چند ساله در راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق، گفت: این سامانه در حوزه بازدارندگی قاچاق تاثیر بسزایی می تواند داشته باشد.

حمیدرضا دهقانی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص سامانه پرونده های قاچاق، اظهار داشت: از ۱۰ سامانه اصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تنها سامانه پرونده های قاچاق که راه اندازی آن بر عهده سازمان تعزیرات حکومتی است راه اندازی نشده است.

مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه چندین سال است پیگیر راه اندازی این سامانه هستیم، گفت: سازمان تعزیرات می گوید برای اجرا بودجه ای نداریم که این اعلام نیاز صورت پذیرفته تا سازمان برنامه و بودجه به نحوی، از ردیف تبصره ۴ ماده ۵ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بودجه ای را برای سازمان تعزیرات در نظر بگیرد.

وی تاکید کرد: این سامانه در حوزه بازدارندگی قاچاق تاثیر بسزایی می تواند داشته باشد زیرا بخشی از زحماتی که می کشیم منتج به ایجاد پرونده در حوزه مقابله می شود و حکم متناسب با جرم می تواند بازدارندگی و پیشگیری مناسبی داشته باشد.

دهقانی‌نیا با بیان اینکه در حوزه مقابله، بر اساس قانون، قوه قضاییه موظف به ایجاد پایگاه محکومین قاچاق است، گفت: در حوزه پرونده ها در مقوله مقابله با قاچاق، موارد مربوط به مستندات و تاریخچه پرونده باید در جایی ثبت شود زیرا صدور حکم برای قاچاقچی حرفه ای متفاوت است؛ اگر بخواهیم متوجه شویم مجرم قاچاقچی حرفه ای است یا خیر باید پایگاه اطلاعات محکومین قاچاق قوه قضاییه کنار سامانه پروندهای سازمان تعزیرات بنشیند تا میزان بازدارنده بودن حکم های صادره، زمان رسیدگی به پرونده و ... شفاف باشد.

مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: پی گیر هستیم راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق امسال به نتیجه برسد چراکه در حال حاضر نیز با تاخیر چند ساله مواجه هستیم.

توسعه طرح رجیستری به ۴ قلم کالایی دیگر

وی در ادامه در خصوص طرح رجیستری، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، قرار بر توسعه طرح رجیستری به ۴ قلم کالایی دیگر است.

دهقانی‌نیا با اشاره به اینکه این کالاها شامل مبدل تلفن سیار به ثابت، بارکداسکنر بر پایه سیم کارت، ساعت هوشمند بر پایه سیم کارت و تبلت بر پایه سیم کارت است، ادامه داد: این دستگاه‌ها با محوریت سیم کارت کار می کنند از این رو شامل رجیستری می شوند البته این کالاها برا ی مصرف کننده ها چندان در برگیری ندارند.

مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: قبل از سال با اولویت بندی که در کمیته راهبری استخراج شود، این موضوع اجرایی می شود.

کد خبر 4460501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • جواد IR ۲۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۹
      0 0
      از سازمان تعزیرات خواهشمندیم هر چه زودتر نسبت به آماده سازی و راه اندازی سامانه پرونده های قاچاق اقدام نماید تا در زمینه برخورد با قاچاق کالا و ارز با جدیت تمام کار صورت گرفته باشد.ممنون