به گزارش خبرنگار مهر، اسداله ربانی مهر بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: کمیته فعالین فضای مجازی استان همدان به عنوان یک کمیته زیر مجموعه شورای اطلاع رسانی باحضور جوانان و فعالین حوزه رسانه و فضای مجازی تشکیل می شود.
وی هدف از تشکیل این کمیته را تقویت اطلاع رسانی، ساماندهی، آموزش، تولید محتوا و امیدآفرینی در ۴۰ سالگی انقلاب برشمرد و گفت: باید با برنامه ریزی درست و اصولی از فضای مجازی استفاده درست داشته باشیم و اجازه ندهیم این موقعیت خوب در حوزه اطلاع رسانی از دست برود.
مدیر کل روابط عمومی استانداری همدان گفت: فضای مجازی تاثیر گذاری زیادی در سطح جامعه دارد و حتی در بسیاری از جاها از رسانه های گفتاری و شنیداری و مکتوب تاثیرگذاری بیشتری دارد و باید از این فضا به شیوه درست و بر اساس برنامه ریزی و با استفاده از نظرات کارشناسان استفاده کرد.
ربانی مهر گفت: در این کمیته سعی داریم از جوانان و فعال در حوزه رسانه، فضای مجازی و دانشگاه ها استفاده کنیم و برنامه های خوبی را برای این کمیته پیش بینی کرده ایم.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان همدان گفت: در نیمه اول سال جاری ۳ جلسه شورای اطلاع رسانی تشکیل شد و سند اطلاع رسانی استان را تقویت کرده ایم و همه دستگاه ها موظف به اجرای آن هستند.
وی اضافه کرد: در فضای فعلی جامعه همه مدیران باید سواد رسانه ای داشته باشند و سعی داریم آموزش سواد رسانه ای برای مدیران و روابط عمومی ها را که از ابتدای سال شروع کردیم به صورت ویژه اجرایی کنیم.
مدیر کل روابط عمومی استانداری همدان گفت: از همه ایده ها و پیشنهادات همه افراد در حوزه فضای مجازی و عضویت در این کمیته تخصصی استقبال می کنیم.
نظر شما