پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۹:۳۶

روز گذشته ؛

محموله ۳ تنی روسیه به ایستگاه فضایی رسید

محموله ۳ تنی روسیه به ایستگاه فضایی رسید

دیروز فضاپیمای روسی حامل حدود ۳ تن محموله به ایستگاه فضایی بین المللی رسید. این فضاپیما روز جمعه همراه یک موشک سایوز به آسمان رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، یک فضاپیمای رباتیک روسی دیروز به ایستگاه فضایی بین المللی رسید تا محموله ای ۳ تنی را به این آزمایشگاه فضایی برساند.

فضاپیمای مذکور به نام Progress۷۱ روز جمعه از مقر فضایی در قزاقستان به آسمان رفت. این محموله ۲۵۶۴ کیلوگرمی شامل سوخت، غذا و دیگر مواد مورد نیاز برای فضانوردان است. این کپسول همراه یک موشک سایوز بوسترFG به آسمان رفت.  

باتوجه به پرتاب موفق این فضاپیما به وسیله موشک سایوز  اکنون مقامات فضایی روسیه اطمینان دارند این موشک می تواند فضانوردان را به آسمان ببرد. ماموریت آتی در تاریخ ۱۲ آذر(سوم دسامبر) انجام می شود و ۳ خدمه را به ایستگاه فضایی بین المللی می برد. در این ماموریت آن مک کلاین (فضانورد آمریکایی)، اولگ کانوننکو (فضانورد روسی) و دیوید سنت ژاک (فضانورد کانادایی) به ایستگاه فضایی می روند.

کد خبر 4462119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha