۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۴۷

رئیس اداره جهاد کشاورزی اندیمشک: 

۱۲ میلیارد تومان در باران‌های اخیر به مزارع اندیمشک خسارت واردآمد

۱۲ میلیارد تومان در باران‌های اخیر به مزارع اندیمشک خسارت واردآمد

اندیمشک - رئیس اداره جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: بیش از ۱۲ میلیارد تومان در باران‌های اخیر به مزارع اندیمشک خسارت وارد آمد.

سید هدایت‌اله موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: طوفان و باران‌های اخیر در شهرستان اندیمشک به مزارع صیفی و ذرت در اندیمشک خسارت وارد آورد.

وی با اشاره به خسارت هفت میلیاردی و ۲۰۰ میلیون تومان در طوفان و باران ابتدای پائیز در مزارع اندیمشک افزود: در باران و طوفان ابتدای پائیز جاری از سطح یک‌هزار و ۲۰۰ هکتاری اراضی ذرت به سه هزار و ۶۰۰ تن ذرت در مزارع شهرستان اندیمشک خسارت پدید آمد.

وی افزود: در باران چند روز پیش نیز پنج میلیارد تومان به یک‌هزار از اراضی شهرستان اندیمشک آسیب و خسارت وارد آمد و در مجموع ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به اراضی کشاورزی اندیمشک در باران‌های پائیزی خسارت وارد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان اندیمشک در شمال استان خوزستان و در نزدیکی دامنه کوه‌های رشته‌کوه زاگرس افزون بر ۱۷۰ هزار نفر جمعیت دارد.

کد مطلب 4463803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha