به گزارش خبرنگار مهر، فرید محبی بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هفت هزار و ۴۰۰ خانوار با اولویت مناطق محروم، کارگران و کشاورزان فاقد درآمد نیازمند، دهکهای پایین جامعه و خانوارهای نیازمند پشت نوبت تا پایان هفته جاری از محل اعتبار تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۹۷ باید تحت حمایت این نهاد قرار بگیرند.
محبی تصریح کرد: بیشتر درخواستهای مراجعین کمیته امداد برای دریافت وام قرضالحسنه، وام خوداشتغالی، کمک نقدی، درمان، هزینه تحصیلی، ازدواج و ...است.
وی بیان داشت: در سال جاری پس از بررسی و تحقیقات، تعداد ۲۳ هزار و ۹۹۲ نفر از این مراجعهکنندگان، مستحق دریافت خدمات شناختهشده و خدمت موردنظر به آنها ارائه شد.
محبی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۵۹ میلیارد و ۶۹۹ میلیون تومان بابت معیشت مددجویی و یارانه کمکمعیشت به مددجویان پرداخت شد.
وی اظهار داشت: همچنین یک میلیارد و ۳۲ میلیون تومان نیز در راستای خرید مایحتاج و لوازم ضروری و ۲۷۹ میلیون تومان نیز برای خرید لوازم منزل همچون خرید بخاری گازی به مددجویان پرداختشده است.


نظر شما