پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی:

ترامپ اعلام طرح سازش بین اسرائیل وفلسطینیها رابه تعویق می اندازد

ترامپ اعلام طرح سازش بین اسرائیل وفلسطینیها رابه تعویق می اندازد

یک رسانه صهیونیستی از تعویق اعلام طرح رئیس جمهوری آمریکا برای سازش بین اسرائیل و فلسطینی ها موسوم به «معامله قرن» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا احتمالا مفاد طرح موسوم به «معامله قرن» را ماه فوریه آینده اعلام خواهد کرد.

این شبکه اعلام کرد که دونالد ترامپ به فشارهای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تعویق اعلام جزئیات طرح سازش در خاورمیانه موسوم به معامله قرن تا زمان پایان بحران سیاسی داخلی در اسرائیل که به دنبال استعفای هفته گذشته «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ این رژیم اتفاق افتاده، پاسخ مثبت داده است.

لازم به ذکر است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از چهارشنبه هفته گذشته که «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ این رژیم از سمت خود استعفا کرد و گفت که حزبش-«اسرائیل خانه ماست»-نیز از ائتلاف حاکم خارج خواهد شد در مخمصه قرار گرفته است.

طی روزهای اخیر برخی از احزاب از جمله «خانه یهودی» و «کلنا» از تصمیم خود برای خروج از ائتلاف خبر داده و خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام شده اند.

کد خبر 4466006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha