مریم پاک بین در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه به همت معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان همدان مانور زلزله درخوابگاه های تحت پوشش هلال احمر برگزار خواهد شد، افزود: مانور آمادگی در برابر زلزله در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه شهید مقصودی و بوعلی شهرستان همدان برگزار می شود.
وی گفت: با توجه به اینکه ایران یکی از حادثه خیزترین کشورهای جهان است و هر ساله شاهد حوادث و سوانح در مناطق مختلف کشور هستیم این امر موجب ایجاد نگرانی و تشویش در سطح جامعه شده و امنیت روانی افراد را دچار تزلزل می کند لذا برای پیشگیری از وقوع خسارات جانی، روانی و مالی این حوادث؛ مانور آمادگی در برابر زلزله در خوابگاه های دانشجویی که دارای کانون هلال احمر هستند برگزار می گردد تا سهمی در جهت آماده سازی و پیشگیری از خسارات مختلف حادثه زلزله داشته باشیم.
پاک بین هدف از اجرای این مانور را افزایش تاب آوری و ارتقای دانش و مهارت دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی عنوان کرد.
وی در ادامه افزود: پناهگیری دانشجویان در داخل و محوطه بیرونی ساختمان خوابگاه، خروج ایمن دانشجویان، امداد رسانی به حادثه دیدگان احتمالی و انجام عملیات نجات از آیتم های این مانور است.
وی عنوان کرد: جمعیت هلال احمر استان همدان دارای ۴۵ کانون دانشجویی هلال احمر است که در ۲ خوابگاه دانشجویی این مانور برگزار خواهد شد.
نظر شما