پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۵۶

قائم مقام کمیته امداد کشور تاکید کرد:

سمت و سو گیری در امداد پذیرفتنی نیست/لزوم اصلاح ریشه ای قوانین

سمت و سو گیری در امداد پذیرفتنی نیست/لزوم اصلاح ریشه ای قوانین

یاسوج- قائم مقام کمیته امداد کشور گفت: سمت و سو گیری در امداد پذیرفتنی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید منصور برقعی ظهر چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیران قدیم و جدید کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، افزود: امداد ثابت کرد که یک دغدغه اصلی دارد و بر اساس وظیفه اصلی در اساس نامه امداد و در وفاداری به آن یک مشی روشن داشته که در مسائل سیاسی استان ها ورود و مداخله نمی کند.

برقعی با اشاره به نزدیکی به انتخابات و اینکه همکاران ما می توانند عقیده و نظر شخصی داشته باشند و آزادی فردی کسی را نمی توان مانع شد، گفت: اما اینکه امداد و رفتار امدادی بخواهد سمت و سو گیری بر له یا علیه کسی داشته باشد، به هیچ وجه در امداد پذیرفتنی نیست.

وی افزود: امداد استقلال خود در عمل اساس نامه و به وظیفه ای که ولی فقیه ترسیم شده را بدون هیچ ملاحضه انجام می دهد و آن وظیفه توجه عمیق و دقیق و رسیدگی به نیازمندان است.

برقعی با اشاره به بخشی از سخنان امام علی (ع)، ابراز داشت: در کنار قله های ثروت است که دره های فقر ایجاد می شود واصل شکل گرفتن ثروت از منابعی است که خداوند خلق کرده است.

برقعی با اشاره به ضرورت اصلاح ریشه ای قوانین،  گفت: ما اساسا مبتلای به آفتی هستیم که آثار آن را مشاهده می کنیم و آن آفت، آفت ریشه های پنهان اقتصاد نظام طاغوت و اندیشه سرمایه داری که در طاغوت بود، است.

وی افزود: هنوز به رغم همه توفیقات انقلاب اسلامی در چهار دهه در این عرصه نشده با آن به شکل مطلوبی بجنگیم.

قائم مقام کمیته امداد کشور با اشاره به قدیمی بودن قوانین کشور، اظهار داشت: بخشی از قوانین ما در عرصه اقتصادی متعلق به زمان رضاه شاه بوده و تنظیم عرصه تجارت در کشور ما را قانون تجارتی انجام می دهد که متعلق به سال ۱۳۱۱ است.

وی افزود: از روی قانون فرانسه و بلژیک مجموعه ۶۰۰ ماده تدوین شده و از آن زمان روی آن ریل حرکت می کنیم.

برقعی به صدمات ضعف قوانین اشاره و بیان داشت: اگر طی دوماه وضعیتی پیش می آید و قیمت ها آثاری را به بار می آورد و به بخش های مختلف جامعه و حتی قشر متوسط فشار وارد می کند، این اجزایی که از هزینه ها گمشده، همان چاله هایی است که درست شده و روی قله ثروتی اضاف شده است.

وی ابراز داشت: ما نتوانستیم نظام اقتصادی سرمایه داری که در رگ و پی ما پنهان است و آثارش را می بینیم از رگ و ریشه دربیاوریم و تحقق این موضوع  همت بلند می خواهد.

برقعی گفت: قانون پولی بانکی ما متعلق به سال ۱۳۴۹ و قانون برنامه بودجه متعلق به سال ۱۳۵۱ ‌است و شاید چند ماده آن اصلاح شده، اما باید دید آیا چند شاخه کوچک آن اصلاح شده یا این قوانین از رگ و ریشه اصلاح شده است.

قائم مقام کمیته امداد کشور افزود: به تبع این موارد اتفاقاتی می افتد که همه ملت از آن رنج می برند و مدیران ما نیز باید همه وقت و انرژی را بگذارند که ذره ای آثار ان را کاهش دهند.

برقعی خاطرنشان کرد: در کمیته امداد اگر خود را نهاد انقلابی می بینیم،  وظیفه داریم که به این موضوعات به شکل عمیق فکر کنیم.

برقعی بیان داشت: امداد ویژگی بسیار خوبی دارد و اراده سختکوشی که در همکاران امداد است، مثال زدنی است، اما در مدیرکل امداد باید این مهم مضاعف بر این باشد.

برقعی تصریح کرد: انتظارات ما در سطح امداد این است که مدیرکل و نیروهای امداد در وهله اول منشا ایجاد اعتماد به نفس و بروز و ظهور قدرت درونی خود و جامعه هدف باشند.

برقعی یا بیان اینکه پدیده فقر ابتدا روحیه ها را می شکند، ابراز داشت: مهمترین نکته برای همکاران، توجه به این حوزه است که این توان، قدرت درونی و رزمنده بودن در برابر هر مشکل باید در وجود ما ایجاد شود.

برقعی با تاکید بر سختکوشی و کمک به جامعه هدف، اظهار داشت: همچنین جز برخورد احترام آمیز در کمیته امداد چیزی پذیرفتنی نیست.

کد خبر 4470548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha