به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رضا زارعی بعدازظهر شنبه در تشریح این خبر در گفتگو با خبرنگاران اظهارداشت: در پی یک فقره سرقت گاو صندوق از منزل شخصی در یکی از محلات شهر همدان و سرقت طلاجات و محتویات آن بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با انجام تحقیقات میدانی و شگردهای پلیسی و با بررسی دوربین های مدار بسته، خودروی پژو پارس سفید رنگ متعلق به سارق شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
وی اظهار داشت: متهم در تحقیقات و بازجویی های تخصصی گفت حین حفاری غیر مجاز ۴ قطعه اشیاء قدیمی و عتیقه کشف کرده و آن ها را در اختیار شاکی پرونده قرار داده ولی نامبرده اشیاء مذکور را تصاحب و حاضر به بازگشت آن نبوده است.
سرهنگ زارعی عنوان کرد: متهم در ادامه اظهاراتش گفت روز سرقت با اطلاع از عدم حضور شاکی وارد منزلش شده و با جستجوی فراوان، از پیدا کردن عتیقه جات نا امید و برای جبران خسارت و انتقام از شاکی، گاو صندوق وی را به سرقت بردم.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان بیان کرد: با توجه به اعترافات متهم، در تحقیقات از شاکی مشخص شد، نامبرده عتیقه جات را در منزل یکی از بستگانش مخفی کرده است.
سرهنگ زارعی با اشاره به اینکه با مراجعه به آدرس اعلامی، ۴ قطعه اشیاء باستانی شامل سنگ حکاکی شده گهواره ای خاقانی، تنگ دسته دار، فقاع و پیه سوز کشف شد؛ افزود:ب نا بر نظر کارشناسان میراث فرهنگی، این اشیاء مربوط به دوره هزاره اول قبل از میلاد مسیح و دوره ایلخانی است.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان گفت: هر ۲ متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.
نظر شما