۲۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۳:۲۰

اطلاعات جدید از قرارداد مربی هلندی با استقلال ؛

تا پایان فصل بدون یک ریال تخفیف/ یونگ برای فصل آینده به استقلال تخفیف داد

تا پایان فصل بدون یک ریال تخفیف/ یونگ برای فصل آینده به استقلال تخفیف داد

تئوردور یونگ برای عقدقرارداد با تیم فوتبال استقلال از دریافت 90 هزار دلار در فصل آینده صرفنظر اما تمامی مبلغ مورد نظر این فصلش را دریافت کرد.

به گزارش خبرنگارمهر، این مربی هلندی برای عقد قراردادی 18 ماهه با تیم فوتبال استقلال مبلغ 440 هزار یورو را درخواست کرده بود.

قرار بود این رقم در2 بخش به وی پرداخت شود. بخش نخست برای همراهی آبی پوشان در بازیهای فصل جاری لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا که شامل 140 هزار یورو می شد و بخش دوم حضور در تیم فوتبال استقلال برای فصل آتی لیگ برتر که این باشگاه را موظف به پرداخت 300 هزار یورو می کرد.

با مخالفت مسئولان باشگاه استقلال تئودور یونگ از مواضع اولیه خود کوتاه آمد و تصمیم گرفت با تخفیفی 90 هزار یورویی با استقلال قرار داد ببندد. البته این رقم از درصد قرارداد فصل جاری وی کسر نخواهد شد و یونگ به ازای همراهی آبی پوشان در بازیهای فصل آتی 210 هزار یورو از باشگاه استقلال دریافت خواهد کرد.

تئودور یونگ از روز گذشته با حضور در تمرینات تیم فوتبال استقلال به بازیکنان این تیم معرفی شد و از روز جاری کار خود را بصورت رسمی آغاز می کند.

کد خبر 447576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha