پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۷

سرپرست سازمان اورژانس کشور خبر داد:

ثبت ۷۹ حادثه ویژه در روز گذشته 

ثبت ۷۹ حادثه ویژه در روز گذشته 

سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: روز گذشته در مجموع ۷۹ حادثه ویژه در سامانه مرکز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت (EOC) ثبت شد که در این ماموریت ها، ۳۳۷ مصدوم، خدمات پزشکی دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، اظهار داشت: از مجموع ۳۳۷ مصدوم حوادث ویژه در روز گذشته ۲۸۹ مصدوم توسط اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی منتقل شدند همچنین ۴۸ نفر نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند.

وی تصریح کرد: از ۷۹ حادثه ویژه روز گذشته ۳۳ مورد معادل ۴۲ درصد از کل حوادث ثبت شده مربوط به حوادث ترافیکی و ۴۶ مورد معادل ۵۸ درصد از این حوادث، مربوط به حوادث غیرترافیکی بودند.

سرپرست سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: مهمترین حوادث ویژه ثبت شده در روز گذشته مربوط به حادثه تروریستی چابهار، مسمومیت با گاز CO  در تبریز با ۲۶ مسموم، واژگونی مینی بوس در محور روستایی زمان آباد شاهرود با ۱۰ مصدوم و واژگونی اتوبوس در محور مرودشت-شیراز با یک مورد فوتی و ۷ مصدوم بوده است.

به گفته وی، روز پنجشنبه ۳ مصدوم حوادث ویژه در ۳ ماموریت توسط اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شده ان

کد خبر 4478416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha