پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۱۳

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین:

هدف برنامه‌های هفته فرهنگی ورامین کاهش آسیب‌های اجتماعی است

هدف برنامه‌های هفته فرهنگی ورامین کاهش آسیب‌های اجتماعی است

ورامین- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین با اشاره به استقبال بسیار خوب مردم از نمایشگاه فرهنگی شهرستان، گفت: برنامه‌های هفته فرهنگی به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

سعید طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر هفته فرهنگی را یکی از برنامه‌های شاخص شهرستان ورامین عنوان و اظهار داشت: هفته فرهنگی ورامین شامل برنامه‌های متنوع و نشاط‌آور با همکاری انجمن‌های فرهنگی هنری شهرستان از ۱۵ تا ۲۲ آذر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های هفته فرهنگی ورامین با استقبال خوبی روبه‌رو شده، افزود: برپایی نمایشگاه کتاب با ۵۰ درصد تخفیف و ۲ هزار عنوان کتاب فرصت مناسبی برای افزایش سطح سرانه مطالعه در شهرستان است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین در خصوص ویژگی‌های نمایشگاه فرهنگی شهرستان، گفت: امسال غرفه‌های هنرهای تجسمی صرفاً معرفی محصولات نیست بلکه اساتید در زمینه‌های مختلف هنری به‌صورت کارگاهی و یا اجرای زنده به آموزش می‌پردازند که این اقدام بر جذابیت‌های نمایشگاه افزوده است.

پرداختن به آسیب‌های اجتماعی از اهداف اصلی هفته فرهنگی ورامین

وی بابیان اینکه پرداخت به موضوع آسیب‌های اجتماعی از اهداف اصلی هفته فرهنگی ورامین است، افزود: نمایشگاه عکس با موضوع آسیب‌های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر به همت کانون عکس شهرستان برپاشده که تلنگری به خانواده‌ها و جوانان است و به‌عنوان یک ابزار فرهنگی قدرت بازدارندگی دارد.

طاهری با اشاره به اجرای قصه‌گویی و شعرخوانی در محل نمایشگاه هفته فرهنگی، تصریح کرد: اجرای زنده موسیقی به‌صورت دونوازی، سه نوازی و تک نوازی نیز توسط هنرمندان بومی و به همت انجمن موسیقی شهرستان صورت می‌گیرد.

وی به اجرای زنده خوشنویسی نیز اشاره کرد و گفت: غرفه نقاشی این نمایشگاه نیز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به اجرای زنده نقاشی ۷ تن از شهدای مدافع حرم شهرستان می‌پردازد که نوجوانان و جوانان علاوه بر آشنایی با هنر نقاشی با شهدا و فرهنگ شهادت نیز مأنوس می‌شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین با بیان اینکه برنامه‌های هفته فرهنگی در دو بخش شهری و روستایی برگزار می‌شود، افزود: در بخش شهری با همکاری دستگاه‌های و نهادهای مختلف و برگزاری جلسات متعدد جهت هفته فرهنگی برنامه‌ریزی شد و جدول نهایی برنامه‌ها به‌صورت بنر در مکان‌های پرتردد شهر نصب و در این زمینه اطلاع‌رسانی شد.

اختتامیه هفته فرهنگی با حضور مسئولان استانی و شهرستان

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه هفته فرهنگی شهرستان ورامین روز پنجشنبه ۲۲ آذر از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در فرهنگسرای رازی، افزود: برنامه‌های مختلفی چون اجرای موسیقی سنتی، برپایی سیاه‌چادر عشایری و پذیرایی با آش و نان داغ محلی و غرفه‌های محصولات عشایری با حضور مسئولان استانی و شهرستان برگزار می‌شود.

طاهری با اشاره به تقدیر از هنرمندان شهرستان در مراسم اختتامیه این هفته، گفت: از استاد لواسانی یکی از پیشکسوتان نقاشی و هنرهای تجسمی در شهرستان که سالیان متمادی علاوه بر معلمی، یک استاد هنر اخلاق مدار بوده و شاگردان زیادی تربیت کرده، به‌صورت ویژه تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های فرهنگی به نسبت جمعیت در شهرستان ورامین، افزود: در حال حاضر علاوه بر فرهنگسرای رازی، دو خانه فرهنگ در شهرک ولیعصر و شهرک مدرس فعال هستند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین با تأکید بر ضرورت تقویت آموزش در حوزه فرهنگ و هنر، افزود: پلیس راهور به‌زودی فرهنگسرای ارشاد را تخلیه می‌کند.

وی در خصوص وضعیت فرهنگسرای ارشاد نیز گفت: فرهنگسرای ارشاد سال‌هاست که در اختیار پلیس است اما با پیگیری‌های مسئولان شهرستان و در جلسه‌ای که با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکل این فرهنگسرا مطرح شد.

طاهری افزود: در این دیدار توضیح داده شد که فضای فرهنگی با وسعت ۱۲۰۰ متر در اختیار پلیس است درحالی‌که شهرستان با کمبود فضای فرهنگی روبه‌روست.

وی تصریح کرد: وزیر ارشاد در این زمینه مکاتباتی با نیروی انتظامی انجام داد که در حال حاضر این نامه به فرماندهی نیروی انتظامی ویژه شرق استان تهران ابلاغ‌شده و قرار است که پلیس راهور به‌عنوان تنها سازمان انتظامی حاضر در فرهنگسرای ارشاد این محل را تخلیه کند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین با بیان اینکه شهرداری ورامین موظف شده تا محلی را برای استقرار پلیس راهور در نظر گرفته و آماده‌سازی کند، افزود: فرهنگسرای ارشاد به‌زودی در اختیار هنرمندان و هنردوستان شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی به تلاش‌های سرپرست فرمانداری ورامین برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان اشاره کرد و گفت: هرچه سرمایه‌گذاری بیشتری در فرهنگ کنیم آسیب‌های اجتماعی نیز کمتر می‌شود.

طاهری در پایان گفت: ورامین هنرمندان مطرح و در سطح کشوری دارد و با ایجاد زیرساختها باید استفاده بهتری از ظرفیت این هنرمندان شده و تولیدات بسیار خوبی در حوزه فرهنگی شهرستان ورامین داشته باشی

کد خبر 4482629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha